BRIO Builder

BRIO Builder er byggesæt og legetøj til små børn. Det farverige legetøj består af dele, der kan sættes sammen på flere forskellige måder. Børn kan med fantasien selv bygge ruter, køretøjer, huse og meget mere i den velkendte gode BRIO-kvalitet.

Byg selv med BRIO Builder

Motorikken styrkes, og evnen til at virkeliggøre idéer er udviklende for børn. Med BRIO Builder er alle delene der – det er bare om at komme i gang med byggeriet og legen! En god aktivitet for børn alene såvel som socialt med legekammerater eller familie. 
 

Tre gode grunde til at købe BRIO Builder:

  • Sjovt og udviklende for små børn
  • Børn bruger fantasien og skaber relationer
  • Det styrker barnets motoriske evner

Børn i flere aldre udvikler sig, samtidig med at de leger med det underholdende BRIO Builder. Fantasien styrer, og selvtilliden vokser, når nyt skabes. Og så bliver motorikken bedre, når små dele skal sættes sammen til en helhed. 
 

Hvad får dit barn ud af BRIO Builder?

BRIO Builder er såkaldt lærerigt legetøj, og det vil sige, at udover sjov og leg for dit barn, styrkes barnets udvikling på samme tid.

  • Fantasien får frit løb, når BRIO Builder byder på sjovt legetøj som godsvogne, næsehornstog eller safarifly. Barnet kan selv skabe en verden med transportruter og køretøjer, hvor kun fantasien sætter grænser. Voksne og børn kan hygge sammen omkring den fantasifulde verden fra BRIO Builder. 
  • Motoriske evner udvikles af at skulle bygge og lege med forskellige stykker legetøj i den selvskabte BRIO Builder verden. Vælg kreative byggesæt, og lad barnet sammensætte motorer og køretøjer selvstændigt eller med lidt hjælp fra en voksen. Finmotorikken styrkes, når små dele skal passe sammen. 
  • Selvtilliden vokser for børn, der selv skaber noget. En selvskabt togbane med løftebro og sving er sjovere for barnet at lege med og giver en succesfølelse. Stoltheden i selv at have skabt noget, hjælpes på vej af BRIO Builder, uden at det går ud over barnets egen fantasi.

Giv fantasien frit spil med legetøj fra BRIO Builder – du finder et stort udvalg herover på føtex.dk.