Gåbiler

Hjælp dit barn til at få en bedre balance med gåbiler fra føtex.dk, der styrker barnets moriske udvikling. Find en smart gåbil i retro design eller med fart på farverne her fra siden.

Gåbilen styrker dit barns balance

Det er med en gåbil muligt at kombinere leg og læring, idet disse køretøjer er med til at styrke barnets balance. På denne side har vi samlet en lang række udvalgte gåbiler, som har fundet vej til mange danske hjem gennem tiden. Nu kan du også få fingrene i en praktisk gåbil eller gåvogn.

Her på siden finder du de smarte gåbiler fra anerkendte mærker som Little Tikes, Dantoy og Fisher Price. Du kan blandt andet få en fin brandbil, mariehønebil eller den klassiske børnescooter og styrke dit barns balance.

Tre gode grunde til at vælge en gåbil

  • Garant for mange timers underholdning

  • Styrker barnets balance og motoriske udvikling

  • Gøre det mere sikkert for de små at tage de første skridt

En gåbil er den ultimative gave til et barn, som nyder at røre sig, og som måske halter lidt efter på den motoriske front. Med gåbilen er der nemlig rig mulighed for at arbejde med både balance og motorik. Fremgangsmåden har været brugt i adskillige år – med stor succes vel at mærke. Gåbilerne og gåvognene findes i mange forskellige størrelser og farver fra de klassike modeller til de mere sjove og farverige.

Find den perfekte gåbil eller gåvogn på føtex.dk

På føtex.dk fører vi et bredt udvalg af gåbiler fra flere anerkendte brands. Dantoy er blot et af de kendte brands, som vi har valgt at forhandle. Der er her tale om et dansk brand, som er kendt for at producere svanemærket legetøj af højeste kvalitet. Dantoy står bl.a. bag den populære motorcykel med plastikhjul, som har været på markedet i flere årtier.

Her på siden finder du en hel verden af gåbiler i forskellige udgaver. Du kan for eksempel investere i en vogn, som er udformet som et fly, en racerbil eller en tiger. Mulighederne er mange.

Når du skal finde den helt rette gåbil, skal du være særlig opmærksom på den maksimale belastning. Ikke alle vogne kan bruges af større børn grundet en lav belastningsevne. Vær endvidere obs på højden på bilen. Det skal jo gerne være sådan, at dit barn kan nå jorden, når de sidder i bilen.

Få inspiration til udendørs leg her

I dag findes der mange redskaber til at styrke et barns motoriske udvikling, men der er ikke mange redskaber, som er lige så underholdende som gåbiler og gåvogne.

Danner du dig et overblik over vores udvalg, kan du helt sikkert finde et børnekøretøj, som passer til dit barn. Du kan for eksempel tage et kig på vores mange løbecyklerpedalbiler eller el køretøjer til børn.