Elbiler til børn

Her på siden kan du finde seje elbiler til de små, hvad end det skal være sportsvogne, klassiske biler eller en cool motorcykel. Giv dit barn den ultimative oplevelse med en af vores fede elbiler her fra siden - så kommer der hurtigt fart over feltet!

Få fart på med en elbil til børn

Er dit barn vild med at lege ude i haven og har benzin i blodet, kan du ikke undgå at ramme helt rigtigt med et af vores fantastiske el-køretøjer. Sortimentet omfatter blandt andet klassiske biler, sportsbiler, politi- og brandbiler og en lang række seje motorcykler. I nogen af disse luksuriøse biler kan du endda tilslutte din egen musik, så du selv kan styre musikken, mens du kører.

Tre grunde til at vælge et el-køretøj

  • Mange modeller, størrelser og prisklasser

  • En fantastisk måde at lære dit barn om trafik og sikkerhed

  • Lægger op til udendørs leg og masser af frisk luft

Kombinér eventuelt med vejskilte og -kegler, og gør det sjovt at lære om trafiksikkerhed.

Høj kvalitet fra førende producenter! Vi bestræber os på løbende at opdatere med nye modeller fra kendte kvalitetsbrands. Du er derfor garanteret lækre design og mange forskellige funktioner, når du ser dig om herinde. 

Hvordan vælger du el køretøjer til børn?

Det er vigtigt at huske på, at der ikke er tale om et transportmiddel i gængs forstand, men om et stykke legetøj. Her er et par punkter, som du bør være opmærksom på ved køb af børnekøretøjer:

  • Aldersgruppe: Det er ikke egnet til børn under tre år på grund af små dele.

  • Størrelse og vægt: Sørg for, at dit barn kan bruge det i et godt stykke tid fremadrettet. Tjek derfor de forskellige modeller for længde, bredde, højde og max. vægt

  • Sikkerhedsforanstaltninger: Har el-køretøjet sikkerhedsseler, fjernbetjening etc.? Er der tale om et mindre barn, er det en god idé, at det kan spændes fast, og at far eller mor kan styre farten og retningen ved hjælp af en fjernbetjening. Specielt til en motorcykel kan det være på sin plads med en cool styrthjelm eller smarte knæ- og albuebeskyttere.

  • Anvendelse: Det må kun bruges på privat område. Dit barn må derfor hverken køre på offentlige veje eller pladser. En morgentur til børnehaven med rygsæk på ryggen og i eget køretøj eller en aftentur med mor og far i parken i mini-Audien er derfor et absolut no go.

Køber du et el-køretøj til din datter eller søn online på føtex.dk, sørger vi for levering hjem til din adresse. Husk at du har ubegrænset returret. Bestil et el-køretøj i dag!