Hoppeko & andre hoppedyr

Hoppedyr giver dit barn stimulering af motorik, balance og koordination gennem leg. Kig dig om i vores store sortiment af skønne hoppedyr herunder. Måske finder du en hoppeko, hoppepony eller hoppedrage til dit barn.

Hoppedyr – lege- og træningskammerat

De fleste børn er glade for dyr. Når du giver dit barn et af vores dejlige hoppedyr, vil det ikke kun få et stykke fantastisk legetøj med høj legeværdi. Det er også oplagt at tage en snak med dit barn om f.eks. pasning og pleje af dyr, så den lille efterhånden kan implementere sin nye viden i f.eks. sine rollelege med sin nye ven. Vores hoppedyr er fremstillet i et solidt materiale. De kan derfor tåle at blive tumlet med og kravlet rundt på.   
 

Tre grunde til at vælge et hoppedyr

  • Underholdende legetøj til rollelege og som krammedyr
  • Flere farvestrålende varianter i et solidt materiale
  • Spændende legetøj til stimulering af f.eks. motorik og balance

De hoppedyr, som du finder på hylderne her i shoppen, er oppustelige. Da der medfølger en håndpumpe, kan dit barn tage sit nye hoppedyr i brug lige med det samme. Det er derfor også dejligt nemt at tage med på weekendtur hos familie og venner eller på ferie i sommerhuset.
 

Hvad skal jeg vælge?

Siddehøjden på alle vores hoppedyr er den samme, uanset hvilket du bestemmer dig for, nemlig 25 cm.  Det passer til børn fra ca. 1 år og opefter, og du skal derfor kun forholde dig til to ting, når du skal vælge et dyr.

  • Dyreart: Ko, pony eller måske en drage? Er dit barns yndlingsdyr blandt disse, er det naturligvis oplagt at vælge det. Hvis ikke, er alle dyrene så søde, at de nok skal vække begejstring, alligevel.
  • Farve: Pastelgrøn, mørkegrøn, mørkegrå, pastelblå, mørkeblå. mørkerød, pastelrosa eller mørkerød? Farvepaletten er så bred, at du nok skal finde en flot farve, som passer til dit barn.

Når du har fundet frem til en favorit blandt vores skønne hoppedyr til børn, bestiller du den nemt og hurtigt på føtex.dk. Du har naturligvis som altid herinde 30 dages fortrydelsesret.