Badelegetøj

Gør badetid til hyggetid med sjovt og sødt badelegetøj. Vi har alt lige fra padlende fisk til aktivitetsbåde, badeklodser og farverige badefigurer fra populære brands. Tjek vores alsidige sortiment af baby-badelegetøj lige herunder. 

Badelegetøj – masser af udstyr til sjov i vandet

Med noget af det søde og sjove badelegetøj fra vores store online udvalg bliver det daglige bad til en ren fornøjelse for hele familien.

Det er fantastisk til at få det lille barn til at føle sig trygt og stille og roligt vænne sig til vandsprøjt og -pjask. Lad det større barn være med til at vælge sit helt eget badelegetøj, som det kan hygge sig med i badekarret, så flyver tiden nærmest afsted.

Det skal være en tryg og positiv oplevelse for dit barn at blive badet. De første badeture kan virke meget overvældende for et lille barn, og det gælder derfor om at skabe nogle omgivelser, hvor det føler sig roligt og godt tilpas. Med et badekar i den rette størrelse, en behagelig vandtemperatur, skånsomme plejeprodukter og lækkert badelegetøj, er du godt på vej til at gøre badetiden til en ren fornøjelse.

Tre grunde til at vælge legetøj til badet

 • Skaber hygge og tryghed for baby i badet
 • Stimulerer motorik og øje-hånd-koordination
 • Leg og læring om farver, former og figurer
   

Undgå bakterier på legetøjet i badet med disse simple tiltag

Det er dejligt at se sit barn pjaske rundt og have det sjovt i badet. For at det skal blive ved med at være en positiv oplevelse, er det vigtigt, at hygiejnen er i top. Meget badelegetøj er udstyret med et hul i bunden, så vandet kan komme ud. 

Det er vigtigt at huske, for ellers kan badeanden hurtigt blive til en bakteriebombe. Sørg derfor for at gøre det til en fast rutine

 • at tømme legetøjet for vand
 • at vaske det med en mild sæbe
 • at tørre det grundigt af
   

Hvad skal jeg overveje ved køb af badelegetøj til baby?

Her får du et par punkter, som måske kan gøre valget af legetøj til badekar lidt nemmere.

 • Alder: Barnet skal kunne gribe om og håndtere sit nye badelegetøj. Ved de fleste af vores produkter er der en alders-guide. Den er dog udelukkende vejledende. Børn udvikler sig i forskelligt tempo, og det er dig, der kender dit barn bedst, så vælg herudfra.
 • Interesse: Figurer, klodser, dyr, bolde? Det kan være en stor hjælp se dig om på børneværelset. Hvis dit barn har noget yndlingslegetøj, vil det helt sikkert også være en favorit i badet.
   

Køb legetøj til badekar på føtex.dk

Har du fundet noget lækkert badelegetøj til din baby, bestiller du det nemt og hurtigt her på føtex.dk. Er du på udkig efter andet til baby kan du med fordel tage et kig på vores aktivitetslegetøj, motorik legetøj samt aktivitetstæpper. Lad dig eventuelt inspirere af vores guide om motorik legetøj og alder. Mange af de samme principper gør sig nemlig gældende, når der er tale om badelegetøj.