Badelegetøj

Gør badetid til hyggetid med sjovt og sødt badelegetøj. Vi har alt lige fra padlende fisk til aktivitetsbåde, badeklodser og farverige badefigurer fra populære brands. Tjek vores alsidige sortiment af baby-badelegetøj lige herunder. 

Badelegetøj – masser af udstyr til sjov i vandet

Med noget af det søde og sjove badelegetøj fra vores store online udvalg bliver det daglige bad til en ren fornøjelse for hele familien.

Det er fantastisk til at få det lille barn til at føle sig trygt og stille og roligt vænne sig til vandsprøjt og -pjask. Lad det større barn være med til at vælge sit helt eget bade-legetøj, som det kan hygge sig med i badekarret, så nærmest flyver tiden afsted.

Det skal være en tryg og positiv oplevelse for dit barn at blive badet. De første badeture kan virke meget overvældende for et lille barn, og det gælder derfor om at skabe nogle omgivelser, hvor det føler sig roligt og godt tilpas. Med et badekar i den rette størrelse, en behagelig vandtemperatur, skånsomme plejeprodukter og lækkert badelegetøj, er du godt på vej til at gøre badetiden til en ren fornøjelse.
 

Tre grunde til at vælge badelegetøj

  • Skaber hygge og tryghed for baby i badet
  • Stimulerer motorik og øje-hånd-koordination
  • Leg og læring om farver, former og figurer

Det er dejligt at se sit barn pjaske rundt og have det sjovt i badet. For at det skal blive ved med at være en positiv oplevelse, er det vigtigt, at hygiejnen er i top. Meget badelegetøj er udstyret med et hul i bunden, så vandet kan komme ud. 

Det er vigtigt at huske, for ellers kan badeanden hurtigt blive til en bakteriebombe. Sørg derfor for at gøre det til en fast rutine at tømme legetøjet for vand, tørre det grundigt og efterfølgende desinficere det. 
 

Hvad skal jeg vælge?

Her får du et par punkter, som måske kan gøre valget nemmere.

  • Alder: Barnet skal kunne gribe om og håndtere sit nye badelegetøj. Ved de fleste af vores produkter er der en alders-guide. Den er dog udelukkende vejledende. Børn udvikler sig i forskellige tempi, og det er dig, der kender dit barn bedst, så vælg herudfra.
  • Interesse: Figurer, klodser, dyr, bolde osv. Det kan være en stor hjælp se dig om på børneværelset. Hvis dit barn har noget yndlingslegetøj, når det er ude af vandet, vil det helt sikkert også være en favorit i vandet.

Har du fundet noget lækkert badelegetøj til din baby, bestiller du det nemt og hurtigt her på føtex.dk.