Spire legetøj

Spire er kendt for at producere legeprodukter, som skal simulere de voksnes hverdag. Her er tale om især legemad og lege-hverdagsapparater/maskiner. På føtex.dk finder du et stort udvalg af kvalitetslegetøjet, som gør hverdagens pligter lidt sjovere i de danske hjem og børnefamilier.

Leg og tuml med Spire babylegetøj

Styrk dit barns sanser og ikke mindst vestibulære sans med Spire baby- og tumlelegtøj. Den vestibulære sans trænes gennem tumling og leg og er med til at styrke balance og koordination.

Spire legetøj simulerer den virkelige verden

Spire-legetøj er et populært brand, som især fremstiller legetøjsmad. Børnene kan lege med produkterne og simulere de voksnes verden på en sjov og lærerig måde. Her er tale om kvalitetsvarer, der er skabt efter høje danske standarder med en stærk naturlighed. Det er især vigtigt, når legetøjet minder om det, børnene putter i munden ved middagsbordet til hverdag.

På føtex.dk forhandler vi et stort udvalg af Spire-legetøj, og du kan vælge mellem rigtig mange forskellige produkter til børnenes leg inden for specielt rolleleg, som blandt andet legekøkken, legemad og købmandsleg. Det inkluderer for eksempel følgende:

  • Legetøjs-madlavningssæt

  • Legetøjs-pizzasæt

  • Legetøjs-grill

  • Legetøjs-vaskemaskine

  • Legetøjs-køkkenvask
     

Spire-legetøj forbereder børnene på voksenlivet

Med det store udvalg af Spire-legetøj kan dit barn få en komplet serie af produkter, der minder om de voksnes. Legetøjet er meget naturligt og naturtro i sin udformning, hvilket giver børnene en mere realistisk oplevelse og opfattelse af voksenlivet.

Børnene vil elske at opleve mors og fars verden, som de endnu ikke har stiftet bekendtskab med, og de vil fascineres af endelig at kunne være med, når der skal handles, vaskes op eller laves mad. Med de mange forskellige dele vil børnene kunne komme godt rundt om hele dagligdagen, hvilket også vil forberede dem på opvæksten og voksenlivet. Junior kan således lære en masse om, hvad der er i vente, og på den måde kan han eller hun udvikle færdigheder, som der er brug for senere.

Ud over de mange produkter, som er legetøjs-versioner af mad og hverdagsmaskiner, redskaber og apparater, producerer Spire også en række øvrige børne- og babyprodukter. Det drejer sig om for eksempel babylegetøj, herunder badelegetøj, aktivitetstæpper samt lyd- og lyssæt, og tumlemøbler. Du kan opleve hele det bugnende sortiment her på føtex.dk, hvor du også kan bestille direkte – det er hurtigt og nemt.