Spire legemad

Elsker dit barn at stille sit eget lille køkken op og servere usynlig mad til de besøgende gæster? Så kan du gøre det hele lidt sjovere med Spire legemad, som gør fantasi-legen lidt mere virkelig. Se udvalget igennem her på siden, og bestil online på føtex.dk.

Find livretten blandt Spire legemad

Har du svært ved at fantasere dig til den usynlige mad, som dit barn serverer for dig? Så kan du med fordel investere i legemad fra Spire. Det gør det nemlig ikke kun lettere for dig at tage imod maden - det gør det også sjovere for dit barn at lave det. 

I udvalget af Spire legemad på føtex.dk finder du blandt andet pizza, is, sushi, frugt og drikkevarer. Så har du rig mulighed for at bestille din livret og få den leveret af din lille guldklump. Udforsk udvalget her på siden, og giv dit barn mulighed for at lege kok og servere lækre retter for dig og fantasi-restaurantens gæster.

Legemad fra Spire gør fantasien mere virkelig

Selvom dit barn sikkert elsker at røre rundt i en tom gryde, vende en usynlig pandekage og give dig en håndfuld luft, vil det uden tvivl være sjovt, hvis det var mere virkeligt. Derfor har vi på føtex.dk samlet et stort udvalg af legemad, som dit barn kan bruge i sit legekøkken, hvor der bliver kokkereret med fuld fart på. På føtex.dk har vi blandt andet Spire legemad såsom grøntsager, desserter, småkager og sushi.

Udforsk et hav af rolleleg på føtex.dk

Er dit barn vild med rolleleg? Så kan du med fordel tage et kig på hele udvalget af legetøj til rollespil og mere på føtex.dk. Derudover har vi selvfølgelig alverdens kostumer og udklædning, så dit barn kan klæde sig ud som alt fra kok over prinsesse til sin yndlingssuperhelt.