Legemad

Se udvalget af legetøjsmad fra kendte mærker. Legemad er nemt at relatere til for barnet, som kender det fra hverdagen. Det er derfor et hit at fremstille fantasifulde retter og servere for bamser, dukker, venner eller familie.

Med et legekøkken kan barnet selv udforske madlavningens verden og lave mad til sine dukker og bamser. Se hvordan de barn immiterer din ageren i køkkenet og opdag, hvor observant de små kan være, når det hele udfoldes i rolleleg i det lille køkken.

Legemad til alle aldre

’Far, mor og børn’ er en leg, der hitter hos alle børn, fordi børn tager udgangspunkt i deres hverdag, når de leger. Med legemad kan barnet nemt udvide legen ved også at bringe mad-situationen i spil. Spisning foregår som bekendt flere gange om dagen, og derfor elsker børn at have legemad med i deres leg.

Tre grunde til at købe legetøjsmad

  • Kan indgå i mange forskellige lege
  • Fås i mange udgaver
  • Kan bruges af både små og store børn

Der er ikke nogen specifik alder, hvor børn enten skal begynde eller stoppe med at bruge legemad. Det er meget alsidigt legetøj, som kan tilpasses de forskellige aldre, og dermed indgå i lege på forskellige niveauer. Det kan bruges af barnet alene eller sammen med søskende, forældre og venner.

Slip fantasien løs

Med legemad kan barnet lege, at det selv tilbereder maden i køkkenet, og her plejer der ofte at opstå hidtil usete retter af sjove madkombinationer, som barnet selv finder på. Legetøjsmaden kan også bruges til at dække bord og lege middagsselskab, som ligeledes bringer fantasien i spil. Og så er picnic, hvor der skal laves madpakker, også en populær leg hos børn.

Med et nyt legekøkken er der lagt op til endnu flere lege, som barnet kan give sig i kast med.

Vælg mellem legemad i træ eller plastik

Legetøjsmaden fås både i træ og i plastik, og i mere eller mindre naturtro udgaver. Noget af det kan åbnes og har velcro, så det kan skæres ud, mens andet er velkendte varer fra supermarkedet i miniature-størrelser. Så der er masser at vælge imellem, alt efter hvilke lege, dit barn vil fordybe sig i.

Når barnet bliver opslugt af at lege med legemad, lærer det samtidig en hel masse. Ved at lege velkendte situationer igennem i sit legekøkken eller ved middagsbordet får barnet nemlig bearbejdet indtryk fra sin hverdag, samtidig med at det oparbejder sociale kompetencer og får stimuleret sin fantasi.

Find masser af legemad hos føtex.dk

Du kan både købe specifikke varer og måltider, eller vælge store pakker med masser af legetøjsmad på føtex.dk. Når du har fundet den helt rigtige pizza, grøntsag, frugtkurv eller hele sæt med forskellige madvarer, kan du nemt bestille det hjem til din egen adresse. Vi forhandler blandt andet legemad fra kendte mærker som Spire og Hape. Se hele vores udvalg og bestil det, du mangler i dag!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om legemad