Køb sjovt Hape legetøj

Legetøj fra Hape er ofte et hit blandt de mindste størrelser. De kan nemlig bygge et legetøjskøkken, togbaner, instrumenter og meget mere. Vores udvalg af Hape legetøj er produceret i gode materialer, så barnets oplevelse og sikkerhed er i fokus. Udforsk udvalget herunder.

Hape Quadrilla - Spændende konstruktionslegetøj

Hape Quadrilla er sjov leg for børn i alle alder. Anbefales fra 4 år +. Det er konstruktionsleg, hvor du bygger en bane af de mange træ dele. Derefter er det spændende at se, om kuglerne kan finde vej igennem banen. Der findes flere forskellige Qudrilla sæt.

Hape legetøj - nemt og sjovt at lave aftensmad

Hape har alt, hvad barnet ønsker sig til sit eget køkken på børneværelset. Lav fx en dejlig salat.
Gør det nemt og sjovt for barnet at smørre sin egen madpakke med Hape legemad.

Lad dit barn lege, lære og udforske Hape

Legetøj fra Hape er kendetegnet ved naturlige materialer, god kvalitet og høj sikkerhed. Derudover er de også kendte for det sjove legekøkken, hvor dit barn kan finde sin indre kok frem og servere suppe, steg og is. På den måde kan din guldklump invitere hele familien til middag, hvor menuen formentlig står på et væld af spændende retter.

Hape tilbyder naturligvis også andre typer legetøj, og det indebærer blandt andet:

  • Racerbaner

  • Labyrinter

  • Dukkehuse

  • Værktøjsbænk

Der er altså noget til enhver smag, og dit barn kan dermed lege og lære utrolig meget om forskellig mad og værktøj, som legetøjet skal forestille.

Og selvom legetøjet er sjovt at lege med, så kan det faktisk også være med til at forbedre dit barns motorik. Med for eksempel en stacker fra Hape kan dit barn øve sig i at kombinere farver, størrelser og forskellige former.

Med legetøjet kan dit barn også ende med at have samlet en frø, hund eller andre sjove motiver. Det træner det voksende hoved til at være i stand til at sammensætte forskellige motiver og figurer i den rigtige rækkefølge.

Find konstruktionslegetøj til hele familien på føtex.dk

Er du vild med kvalitetstid med familien, så kan du på føtex.dk starte på flere hyggelige projekter. Køb dit konstruktionslegetøj fra Hape og mange andre anerkendte producenter på føtex.dk, og saml familien til mange hyggelige stunder med byggeklodser, byggesæt eller lignende.