Spire badelegetøj

Små, søde dyrefigurer i forskellige farver fra mærket Spire gør badeoplevelsen dejlig rundt om i de danske hjem. For når de mindste skal bades, kan mange forældre sikkert nikke genkendende til, at lidt badelegetøj kan lette opgaven betydeligt. Se udvalget af badelegetøj fra Spire på føtex.dk – og tag det med i badet næste gang. 

Leg og læring i badet med Spire badelegetøj 

Som legetøjsmærke er Spire kendt blandt børnefamilier. Mærket producerer kvalitetslegetøj til både babyer, tumlinger og børn, som hygger sig med legetøjet, der efterligner ting i ’den rigtige verden’. Se bare blandt Spire legemad, Spire baby- og tumlinglegetøj og ikke mindst Spire badelegetøj. 

Legetøjet fra Spire er skabt til børn, så de kan lege og lære på samme tid. Ofte er det gennem leg, at børnene lærer bedst – og når det er badetid, er der også masser af læring i badning og med vandplaskeri. Eksempelvis kan du lade børnene opleve, hvordan opdrift tvinger noget Spire badelegetøj op til vandoverfladen i badekarret. Eller du kan lade dine børn hælde vand fra én beholder til en anden inde i brusenichen. 

Legetøj til badet er meget mere end en badeand 

Mange voksne husker måske, at badelegetøjet fra deres barndom ofte var en badeand. Meget er sket siden da, fordi badelegetøj den dag i dag findes i forskellige figurer, former og farver. Badelegetøj fra Spire er ingen undtagelse. 

Noget Spire badelegetøj kan du hænge op på væggen, mens andet badelegetøj fra mærket ikke kan hænges op. Lige meget hvad du vælger, er Spire badelegetøj med til at gøre badeoplevelsen god og hyggelig – ja, hvem ved, måske børnene ikke vil ud af badekarret eller brusebadet igen, fordi det bliver for sjovt. 

Køb Spire badelegetøj til badet på føtex.dk

På føtex.dk spænder produktsortimentet bredt inden for Spire badelegetøj. Badelegetøjet er lige sagen til dig og børnene, når badningen og vaskningen skal klares med et smil. Legetøj til badet fra Spire er nemlig med til at gøre badet hyggeligere. Gør badetiden sjov, hyggelig og lærerig – og vælg mellem forskelligt, farverigt badelegetøj fra Spire på føtex.dk.