Spire tumlemøbler

Kast jer ud I skønne motoriske lege som forhindringsbaner, kravlen, kaltren, rutsjen og ikke mindst moslen på skønne tumlemøbler fra Spire. Med Spire tumlemøbler er rammerne sat for masser af timers sjov og spas.

Stimulér dit barns motorik med Spire tumlemøbler

Uanset om du har en baby eller et lidt større barn, så kan Spire tumlemøblerne sørge for stimulerende leg og få gang i dit barns motorik. Møblerne har nemlig mange funktioner, som gør, at de barn kan bruge dem aktivt, når de leger og har det sjovt. Blandt andet kan babyer bruge Spires tumlemøbler til at læne sig op ad, mens de øver sig på de allerførste skridt. Og de større børn kan hoppe frem og tilbage, og lege at jorden er giftig. 

Kun fantasien sætter grænser, når børnene leger med Spire-skum. Du kan også blive meget klogere på motorik i vores guide til motorisk legetøj.

Byg en hule med Spire tumlemøbler

Der skal ikke meget til at bygge en hule, når du har Spire tumlemøbler i boligen. Du kan nemlig stille mange af de forskellige dele af Spire-skum op, og så skal der bare et tæppe, en dyne eller et lagen over. Tre, to, en: Så har du en hule. 

Det kan faktisk være en god idé at bruge Spires tumlemøbler til hulen, da de er bløde. Og så behøver du - eller dit barn - ikke at være nervøs for at slå hovedet på et stoleben eller en bordplade, når der bliver leget og fjollet i hulen. 

Udforsk hele udvalget af Spire-legetøj

Spire er kendte for at producere alverdens legetøj, hvor mange af dem simulerer de voksnes hverdag. Derfor kan du finde et stort sortiment af blandt andet legemad og babylegetøj. Du kan også tage et kig på hele udvalget af Spire-legetøj, som kan bidrage til en masse sjov i de danske hjem med børnefamilier. 

Før tumlelegen over på foldemadrasser

Der er ikke noget mere oplagt end at supplere tumlemøbler med en multifunktionel foldemadras. Brug den til nakketræning til baby, til at mosle på og ikke mindst som gæsteseng eller til en lur ved siden af tremmesengen ud på de sene timer. 

Bliv klogere på motorik

Tumlemøbler udfordrer og styrker grovmotorikken. Men hvad er grovmotorik - og hvad er finmotorik egentlig? Bliv klogere i vores motorik-guide og bliv inspireret til motorisk legetøj efter alder.