Dobbelt foldemadras - til gæster og tumlende børn

En foldemadras i dobbelt størrelse er perfekt, når der kommer overnattende gæster på besøg. Den egner sig også super godt til at tage frem, når børnene giver den gas med legetøjet på gulvet. Kort sagt er den uundværlig. Find din forestrukne store foldemadras her på siden. 

Stor foldemadras til søvn, sjov og leg

Med en dobbelt foldemadras i hjemmet er du altid beredt, hvis der skulle komme uventede gæster, eller hvis børnene gerne vil lege løs på trægulvet eller på børneværelset. Ved begge anledninger egner en foldemadras sig rigtig godt. Den inviterer nemlig både til at sove og lege. Samtidig fylder den heller ikke alverden, hvorfor den er yderst bekvemmelig at have liggende i hjemmet. Så er du altid klar til at sove og have det sjovt.

Vores dobbelte foldemadrasser på føtex.dk fås i et utal af farver, faconer og størrelser. På den måde kan du nemt finde den rette, som passer til dine behov. Du kan for eksempel finde foldemadrasser til én eller to personer, firkantet eller runde, i sort eller grå - mulighederne er mange, og valget er dit. Vi har blot gjort det nemt for dig at finde den rette fold ud madras, der skal hjem til dig og være.
 

Glæd dig til flere fordele med en dobbelt foldemadras fra føtex.dk

Når du vælger at købe din foldemadras på føtex.dk, kan du allerede nu glæde dig til flere gode fordele. Du kan blandt andet se frem til fordele som:

  • Perfekt størrelse til overnattende gæster
  • Rigtig god kvalitet til skarpe priser
  • Stor foldemadras med masser af plads til leg

 

Du gør dig i hvert fald klogt i at købe din foldemadras på føtex.dk, hvor du får flere fordele med i købet. Vores store udvalg inviterer til overnattende gæster, sjov og leg på gulvet og meget mere. Med en foldemadras får du altså meget værdi for pengene.

Gå på opdagelse i det store udvalg af madrasser her på siden, og få bestilt din nye foldemadras i dag hos os.