Dobbelt foldemadrasser

En foldemadras i dobbelt størrelse er perfekt, når der kommer overnattende gæster på besøg. Den egner sig også super godt til at tage frem, når børnene giver den gas med legetøjet på gulvet. Kort sagt er den uundværlig. Find din foretrukne store foldemadras her på siden og bestil i dag.

Få plads til søvn, sjov og leg med en dobbelt foldemadras

Med en dobbelt foldemadras i hjemmet er du altid beredt, hvis der skulle komme uventede gæster, eller hvis børnene gerne vil lege løs på trægulvet eller på børneværelset. Ved begge anledninger egner en foldemadras sig rigtig godt, da den nemlig både inviterer til at sove og lege. Samtidig fylder den heller ikke alverden, hvorfor den er yderst bekvemmelig at have liggende i hjemmet. Med en dobbelt foldemadras er du altid klar til overnattende gæster eller legende børn.

Vores dobbelte foldemadrasser på føtex.dk fås i et utal af farver, faconer og størrelser. På den måde kan du nemt finde den rette, som passer til dine behov. Du kan for eksempel finde foldemadrasser til én eller to personer, firkantet eller runde, i sort eller grå - mulighederne er mange, og valget er dit. Med vores spændende sortiment har vi blot gjort det nemt for dig at finde den rette fold ud madras, der skal med dig hjem.

Glæd dig til flere fordele med en stor foldemadras fra føtex.dk

Når du vælger at købe din foldemadras på føtex.dk, kan du allerede nu glæde dig til flere gode fordele. Du kan blandt andet se frem til fordele som:

  • Rigtig god kvalitet til skarpe priser

  • Perfekt størrelse til overnattende gæster

  • Stor foldemadras med masser af plads til leg

Vores store udvalg inviterer til overnattende gæster, sjov og leg på gulvet og meget mere. Med en foldemadras får du altså meget værdi for pengene. På føtex.dk finder du også et stort udvalg af madrasser til sengen, så gå på opdagelse nu og find lige den madras I står og mangler hos os.