Sleepy foldemadrasser

En Sleepy foldemadras kan både bruges på børneværelset til sjov og leg, men også som en ekstra soveplads til overnattende gæster. Her på siden finder du vores store udvalg af forskellige Sleepy foldemadrasser, med alt fra single og triple foldemadrasser til circle og sofa foldemadrasser. Gå på opdagelse og find jeres favoritter i dag.

Glæd familien med en god foldemadras fra Sleepy

Skal du have en overnattende gæst mere, end hvad der er plads til på sofaen? Eller mangler du et hyggeligt sted at sidde eller ligge, når der skal holdes filmaften? I så fald bør du overveje, om du ikke bør investere i en dejlig Sleepy foldemadras. Dine overnattende gæster kan komme til at få en behagelig nattesøvn. Og du kan selv finde dig godt til rette på madrassen, mens du læser, ser fjernsyn eller bare slapper af. 

En Sleepy foldemadras er særlig praktisk, da den netop kan foldes sammen og altså fylder mindre og dermed er nemmere at opbevare end en reel madras. Muligheden for at folde madrassen gør samtidig også, at du eksempelvis kan undlade at folde den helt ud og i stedet placere den foran en væg. På den måde har du et blødt ryglæn, så du kan sidde ekstra godt.

Køb din nye Sleepy foldemadras på føtex.dk

En Sleepy foldemadras kan have mange funktioner. Og alt efter hvilken model du vælger, kan du endda bruge madrassen til at skabe endnu flere siddepladser derhjemme. Blandt andet kan du vælge en sofa foldemadras, der kan foldes sammen til en lille sofa. Du kan endda vælge mellem forskellige farver, så du kan vælge en løsning, der bedst muligt matcher din indretning.

Hvis du skal have endnu flere gæster til overnatning, så kan det være en god idé at have en luftmadras eller to liggende. Heldigvis kan du nemt få fingrene i både en flot og behagelig Sleepy foldemadras samt en luftmadras, når du handler på føtex.dk. På den måde behøver du ikke bekymre dig for, at du ikke har sovepladser nok, når gæsterne først er ankommet.