Købmand-legetøj

Børn elsker at efterligne voksen i deres leg, og med sin helt egen legetøjs-butik er der lagt op til timevis af leg. Du finder flere varianter af indkøbsvogne, kasseapparater og meget mere til at udvide legetøjs-butikken med her på føtex.dk.

Købmand legetøj for de små 

Børn tilegner sig mange nye egenskaber gennem leg, og med en legetøjs-butik er der rig mulighed for hele tiden at udvide legen med legemad og tilbehør. Og så kan barnet både lege med at stille legetøj op i butikken alene, med søskende, forældre og venner. At stille varerne frem i legetøjs-butikken, putte dem i indkøbskurven og tage penge for dem er ting, barnet vil elske at gøre igen og igen.

 

Tre grunde til at vælge købmand legetøj

  • Kan bruges både alene og af mange sammen
  • Kan udvides med nyt tilbehør
  • Lægger op til rollespil og stimulerer fantasien

Børn lærer gennem leg, og en kendt hverdagssituation, som at være ude at handle med mor eller far, giver anledning til utallige timers kreativ leg. Med sin helt egen legetøjs-butik fyldt med købmandsvarer kan barnet få lov til at lege sig gennem den vante situation og selv bestemme. Gennem legen vil barnet lære, hvordan man opfører sig i en butik, og barnets egne dukker og bamser kan nemt indgå i legen også.

 

Herrer i egen butik

Når barnet får sin helt egen butik, vil det automatisk gøre som det er vant til, at far og mor gør i supermarkedet. Den eneste store forskel er blot, at det er barnet selv, der styrer legen. Det giver ham eller hende en vigtig følelse af selv at kunne agere i noget, der ligner den virkelige verden, og på den måde lærer barnet at have et stort ansvar og får stimuleret sin fantasi. Med en legetøjs-butik er det også nemt for barnet at lege rollelege. Det er en vigtig del af barnets naturlige udvikling, og det er derfor godt som forældre at stimulere barnet til rollelege. Ved at indtage en rolle som købmand eller kunde i legetøjsbutikken vil barnet nemlig lære at gebærde sig i den rigtige verden, og det er især de sociale kompetencer, som barnet tilegner sig gennem legen i en legetøjs-butik.

 

Køb købmand legetøj online hos føtex.dk

Du kan både købe en legetøjs-butik og tilbehør hertil hos føtex.dk. Hvis du vil stimulere dit barn til at lege flere forskellige rollelege, kan et legekøkken eller husholdningslegetøj nemt udvide legen. Samtidig får du som forældre nogle gode pauser, når dit barn optages af legen. Hvis du køber varer til over 1.000,- kr. hos føtex.dk, får du ordren leveret helt gratis.