Gyngestativer og tilbehør

Med et gyngestativ i haven er du garanteret frisk luft og timevis af sjov leg for børn i alle aldre. Se det spændende udvalg her på siden.

Få mange timers sjov med et gyngestativ til haven

Med et gyngestativ i haven er det nemt at lokke ungerne udenfor. Vi har gyngestativer i flere forskellige designs – både som rene gyngestativer og som aktivitetsstativer med eksempelvis både gynge og rutsjebane. Du kan se alle mulighederne her på siden, hvor du nemt kan bestille din favorit blandt vores udvalg af sjove gyngestativer.

Gode grunde til at købe et gyngestativ

  • Gør det mere attraktivt for dit barn at bruge tid udendørs

  • Styrker dit barns motoriske færdigheder

  • Kan bruges af børn i alle aldre

Et gyngestativ kan bruges af dit barn - både alene, men også sammen med andre. Et gyngestativ indbyder til mange timers god leg samtidig med, at det styrker dit barns motoriske færdigheder. Der findes gyngestativer til børn i alle aldersgrupper og også gynger, der lader de voksne være med.

Hvilket gyngestativ skal du vælge?

Hver familie og have er unik, og det samme gælder for vores behov, når det kommer til at vælge det rette gyngestativ. Uanset om du har brug for et kompakt gyngestativ til en mindre have eller søger et større gyngestativ med flere funktioner såsom gyngestativ med rutsjebane, har føtex.dk noget for enhver.

Dit valg af gyngestativ handler i høj grad om, at gyngestativet skal passe til dit barns alder, men samtidig også være udviklende og motorisk udfordrende i mange år ud i fremtiden. På mange gyngestativer har du mulighed for løbende at skifte gyngerne ud, så du eksempelvis kan starte med en babygynge eller sansegynge, imens dit barn er helt lille. Derefter kan du gradvist tilføje mere udfordrende gynger til gyngestativet i takt med, at dit barn bliver større.

Har du pladsen til det, kan du overveje at kombinere flere forskellige gyngestativer for at få endnu flere muligheder og for at åbne op for, at hele familien kan gynge sammen samtidig, eller at dit barn kan invitere flere venner på besøg til sjov leg i haven. Kun fantasien sætter grænser, så grib mulighederne, og skab et skønt udeunivers for familiens yngste.

Sikkerheden af vores børn er altid det vigtigste. Alle vores gyngestativer er bygget til at overholde de højeste sikkerhedsstandarder og er fremstillet af holdbare materialer. Robuste konstruktioner og sikre fastgørelser sikrer, at gyngestativerne kan håndtere en masse sjov leg.

Køb gyngestativer online på føtex.dk

På føtex.dk kan du finde det perfekte gyngestativ til din have. Tag et kig på udvalget og find det helt rigtige gyngestativ i vores sortiment. Her får du selvfølgelig fuld returret på alle produkter. Du kan derfor trygt lægge din bestilling af gyngestativ hos os.

Mangler du andet til at skabe yderligere leg i haven? Så se også vores store udvalg af legetårne, legehusesandkasser og trampoliner, der kan skabe de perfekte rammer om masser af god udendørs leg med fokus på underholdning og læring for dine børn.