Legetårne

Med et legetårn gør du haven mere attraktiv for dine børn at lege i. På føtex.dk har vi mange forskellige legetårne med alsidige aktiviteter for familiens yngste. Kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan leges med udgangspunkt i de flotte legetårne. Se de mange skønne modeller fra kendte mærker her.

Jungle Gym legetårne

Gå på opdagelse i Jungle Gyms spændende univers for legetårne, hvor børnene får rig mulighed for at lege, få sved på panden og udfolde deres kreativitet. Find både enkle legetårne og legetårne med mulighed for at tilsætte ekstra moduler.

Få gang i den udendørs leg med et legetårn til haven

Med et eller flere af vores legetårne kan du skabe en fantastisk legeplads for børn. Takket være mulighederne for tilbygning kan du bygge tårnet så stort og omfangsrigt, som du ønsker. Jo flere muligheder og aktiviteter, jo mindre vil du højst sandsynligt komme til at se til børnene, da de vil nyde at bruge tiden på udendørs leg i legetårnet.

Gode grunde til at købe et legetårn til haven

  • Et legetårn kan rumme rigtig mange forskellige legeaktiviteter

  • Du får ungerne ud og lege i haven, imens du selv kan slappe af eller klare diverse praktiske gøremål

  • Der er rig mulighed for tilbygning til dit legetårn, så du løbende kan udvide det med nye aktiviteter

Et legetårn er et hit for børn i alle aldre, og har du plads til et legetårn i haven, er det oplagt at indrette et hyggeligt legeområde for børnene, hvor de kan brænde krudt af, styrke motorikken og øve deres sociale færdigheder i selskab med søskende eller med andre børn fra vejen. Gå på opdagelse blandt de mange forskellige legetårne her på siden, og find din favorit.

Skab masser af aktiviteter med et legetårn med gyngestativ

Har du svært ved at få lokket børnene udenfor i det gode vejr? Så kan købet af et legetårn helt sikkert hjælpe dem godt på vej. Legetårnet lader børnene bruge deres fantasi, og der er nærmest ingen grænser for, hvilke store og små lege og eventyr, der kan udspille sig i legetårnet, hvis du lader børnene om at fordybe sig og ikke blander dig for meget i legen. Kombineret med et gyngestativ eller rutsjebane vil legen ingen grænser tage!

Køb legetårn med rutsjebane og meget mere på føtex.dk

På føtex.dk har vi både legetårnssæt, tilbehør til legetårne samt tilbygningsmoduler til dem. Med dette spændende udvalg vil legetårnet snart være ungernes foretrukne sted at opholde sig – og så er det ikke sikkert, at du ser så meget til dem, som du plejer. Så vælg et legetårn blandt vores mange modeller og få hurtig levering samt 30 dages fuld returret.