Legetårne

Med et legetårn gør du haven mere attraktiv for dine børn at lege i. På føtex.dk har vi mange forskellige legetårne med alsidige aktiviteter for familiens yngste. Kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan leges med udgangspunkt i de flotte legetårne. Se de mange skønne modeller fra kendte mærker.

Jungle Gym legetårne

Gå på opdagelse i Jungle Gyms spændende univers for legetårne, hvor børnene får rig mulighed for at lege, få sved på panden og udfolde deres kreativitet. Find både enkle legetårne og legetårne med mulighed for at tilsætte ekstra moduler.

Legetårn som børn vil elske

Med et eller flere af vores legetårne kan du skabe en fantastisk legeplads for børn. Takket være mulighederne for tilbygning kan du bygge tårnet så stort og omfangsrigt, som du ønsker. Jo flere muligheder og aktiviteter, jo mindre vil du højst sandsynligt komme til at se til børnene, da de vil nyde at bruge tiden på udendørs leg i legetårnet.  
 

Gode grunde til at købe et legetårn til haven

  • Et legetårn kan rumme rigtig mange forskellige legeaktiviteter
  • Du får ungerne udenfor at lege i haven, imens du selv kan slappe af eller klare diverse praktiske gøremål
  • Der er rig mulighed for tilbygning til dit legetårn, så du løbende kan udvide det med nye aktiviteter

Et legetårn er et hit for børn i alle aldre, og har du plads til et legetårn i haven, er det oplagt at indrette et hyggeligt legeområde for børnene, hvor de kan brænde krudt af, styrke motorikken og øve deres sociale færdigheder i selskab med søskende eller med andre børn fra vejen. Gå på opdagelse blandt de mange forskellige legetårne her på siden, og find din favorit. 
 

Forkæl ungerne med et legetårn med masser af aktiviteter

Har du svært ved at få lokket børnene udenfor i det gode vejr? Så kan købet af et legetårn helt sikkert hjælpe dem godt på vej. Legetårnet lader børnene bruge deres fantasi, og der er nærmest ingen grænser for, hvilke store og små lege og eventyr, der kan udspille sig i legetårnet, hvis du lader børnene om at fordybe sig og ikke blander dig for meget i legen. Snart vil legetårnet være ungernes foretrukne sted at opholde sig – og så er det ikke sikkert, at du ser så meget til dem, som du plejer. 
 

Køb legetårn til børn online hos føtex.dk

Vælg et legetårn fra sortimentet online hos føtex.dk. Vi har mange modeller at vælge imellem og altid 30 dages fuld returret på alle varer købt online, så du trygt kan lægge din bestilling her hos os.