Rutsjebaner

Rutsjebaner er sjove for både store og små. Med en rutsjebane til haven er du sikret timevis af god leg! Vi har rutsjebaner i flere forskellige materialer og udformninger, der giver alletiders rutsjeture med garanti for kilden i maven.

Sjov leg med rutsjebaner

Det starter med den lille spænding i maven, når de klatrer op. Hvert trin op ad stigen kan føles som et skridt op af et gigantisk bjerg. Og så, når de endelig sidder klar på toppen og kigger ned, er det som at stå på kanten af en eventyrverden. Det sekund, de skubber sig ud over kanten og begynder at rutsje, er det som om, de flyver. Vind i håret, et kæmpe smil, og så den bløde landing, der får dem til at springe op og løbe op for at gøre det igen og igen.

Og så er der jo det, at rutsjebaner er en fantastisk måde at lege med vennerne på. De kan konkurrere om, hvem der tør tage den hurtigste tur, eller hvem der kan glide længst. De kan endda opfinde helt nye lege, hvor rutsjebanen bliver en del af en fantasiverden, de skaber sammen.

Stort udvalg af de bedste rutsjebaner til haven

Enhver have kan forvandles til et paradis af sjov og eventyr for børn med det rette legetøj. En rutsjebane er en tidløs klassiker, der garanterer timevis af underholdning og glæde. De fleste børn kan lide at rutsje på rutsjebane, tidligere stavet rutchebaner, og nu kan dit barn få sin helt egen rutsjebane hjem til haven. Vi har flere forskellige modeller af rutsjebaner i forskellige størrelser og flotte farver. Flere af modellerne kan tilmed monteres på et legetårn eller et gyngestativ, så du løbende kan udvide mulighederne for udendørs leg. Sikkerheden er altid i top, og her på siden kan du finde rutsjebaner til børn i alle aldersgrupper fra blandt andre Jungle Gym.

Gode grunde til at købe en rutchebane online på føtex.dk

  • Modeller til børn i alle aldre

  • Rutsjebaner i flere forskellige materialer

  • Mulighed for tilkobling af rutsjebane til legetårn eller gyngestativ

Du kan se alle vores forskellige rutsjebaner her på siden og finde den rutsjebane, som du tænker, at dit barn vil få allermest glæde af. Vores sortiment af rutsjebaner omfatter alt fra små modeller til de helt små børn til større rutsjebaner for de lidt ældre børn, der søger mere spænding. Uanset om du har en stor have eller et mere begrænset udendørs areal, kan du finde en rutsjebane, der passer perfekt ind.

Mulighederne er rigtig mange for at indrette et hyggeligt legeområde i haven, så hold dig endelig ikke tilbage. Se også vores øvrige sortiment af indenfor gynger, hvor du med garanti kan finde yderligere udendørs underholdning for de yngste.

Hvilken rutsjebane skal du vælge?

Når du skal finde den perfekte rutsjebane, er det en god idé at tage udgangspunkt i dit barns alder. Rutsjebanen må ikke være for stor og skræmmende, men den skal også gerne kunne udfordre dit barn, så den bliver ved med at være spændende i en længere årrække. Heldigvis finder du rutsjebaner til alle temperamenter og aldersgrupper her på føtex.dk.

Sikkerheden kommer først og alle vores rutsjebaner er designet og bygget med dette for øje. Fremstillet af holdbare materialer og testet til at opfylde strenge sikkerhedsstandarder, kan du være tryg ved at lade dine børn lege på vores rutsjebaner. Som med alt andet legetøj og ting dit barn benytter, bør du dog altid regelmæssig inspicere rutsjebanen, så du sikrer dig, at den forbliver sikker over tid for dit barn at rutsje på.

Indendørs rutsjebane eller rutsjebane til udendørs brug?

En ekstra overvejelse i forhold til købet af en ny rutsjebane er spørgsmålet, om det er til indendørs eller udendørs brug? Indendørs rutsjebaner er typisk noget mindre end de udendørs, og er derfor ofte tiltænkt de lidt mindre børn. Større børn kan dog sagtens deltage i legen alligevel, og de indendørs rutsjebaner er derfor oplagte til at skabe leg på tværs af aldersgrupper. 

Køb din rutsjebane på føtex.dk

Forvandl din have til et sjovt udendørs legeområde med en rutsjebane fra vores udvalg her på siden. Med vores brede udvalg, hurtige levering og ubegrænset returret, er det nemmere end nogensinde at få sjov leg i haven.