Sansegynger

Sansegynger er populære hos mange børnefamilier. Især ses gyngen på børneværelset, i stuen eller ude i haven, da den både skaber leg og stimulerer forskellige sanser. Vælg mellem et bredt udvalg af sansegynger til babyer og lidt større børn på føtex.dk.

Udvikl kompetencer med en sansegynge 

En sansegynge er populær blandt mange børnefamilier, da den både giver sus i maven og skaber grobund for en masse sjov leg, men samtidig er den også med til at stimulere børnenes sanser. Sansegynger er gynger, som har stærke, solide net i bunden. Bundens net sørger for, at børn kan sidde og ligge i gyngen, som typisk er rund og holdes oppe af fire reb. Rebene kan fastmonteres i loftet indendørs eller udendørs afhængig af hvilke type sansegynge, du vælger. 

Uanset om du vælger en sansegynge til udendørs eller indendørs brug, kan gyngen være med til at udvikle og styrke kompetencer og sanser. Det kan eksempelvis være: 

  • Balancen: Balancenerven sidder i øret. Så når børnene gynger og svinger rundt på sansegyngen, stimulerer de deres balance. 

  • Synet: Når der gynges frem og tilbage, frem og tilbage, kan det sommetider være svært at fornemme, hvornår kroppen vender op og ned. Især hvis børnene ligger ned på sansegyngen imens, der gynges let. 

  • Grovmotorikken: Arme og ben skal koordineres, når børnene skal op på eller gynger på sansegyngen. 
     

Sansegynge i stuen, på værelset og udenfor 

Mange børn elsker at gynge. Forestil dig lige, hvad de siger til at kunne gynge indendørs? Det vil med garanti være et hit. Og et hit det vil en sansegynge uden tvivl også blive. 

Sansegynger kan bruges forskellige steder. Eksempelvis kan du hænge gyngen op på børneværelset eller i stuen ved hjælp af ophæng og kroge, som kan opsættes i loftet. Vælger du at købe en sansegynge til udendørs brug, er det en god idé at tjekke, at gyngen tåler vind og vejr. 

Bestil din sansegynge her 

Besøg føtex.dk, hvis du vil skabe timevis af leg. Udvalget er nemlig stort inden for børn og leg både, når legen foregår indendørs og udendørs. Sansegynger kan bruges begge steder og af børn i forskellige aldre. Blandt andet er gyngen populær som aktivitet for tumlinger, men også de helt små får glæde af den. Har du en lille nyfødt eller lidt ældre baby, kan du lægge et tæppe, en dyne eller tilkøbe en hynde til gyngen og forsigtig gynge den, så baby falder til ro. Se også vores udvalg af babygynger.

Køb både hynder og  sansegynger fra Krea og Nordic Play her på siden til gode priser. Hos os får du hurtig levering og ubegrænset returret.