Crosstrainere til effektiv træning af hele kroppen

På føtex.dk finder du vores udvalg af crosstrainere, og du kan vælge mellem en række forskellige modeller fra kendte producenter. Så bestil din crosstrainer hos os og kom godt igang med træningen derhjemme.

Crosstrainer - 3 gode grunde til at vælge en crosstrainer

Crosstraineren er gennem de seneste år blevet en af de allermest populære maskiner til kredsløbstræning. Når du vælger en crosstrainer får du da også mange fordele, hvilket er med til at forklare crosstrainerens popularitet.
 

1: Aktivér kroppens store muskelgrupper med en crosstrainer

Når du træner på en crosstrainer aktiverer du mange af kroppens store muskelgrupper. Særligt musklerne i benene bliver sat på arbejde, men da armene også aktiveres vil musklerne i overkroppen ligeledes blive trænet. Dermed opnår du en super effektiv træning af en stor del af kroppen.  
 

2: Træning på crosstrainer er skånsomt for leddene

Hvis du har problemer med knæene eller anklerne er crosstraineren et oplagt træningsredskab for dig. I modsætning til løb, giver træning på crosstraineren ikke i samme grad stød gennem kroppen, da fødderne hele tiden er solidt placeret på maskinens pedaler. Derfor er træning på en crosstrainer oplagt som et alternativ til løb, hvis du eksempelvis døjer med smerter i ankler eller knæ.
 

3: Oplagt for begynder-motionisten

Crosstrainere er desuden ideel, hvis du ikke er vant til at træne, men gerne vil i gang på fornuftig måde. Risikoen for skader og overbelastning er lille, det er nemt at komme i gang, og du kan let indstille maskinen til at yde mere modstand fra gang til gang, så du hele tiden udfordrer dig sig. Du vil hurtigt kunne opleve resultater, hvilket kan give blod på tanden til at give den endnu mere gas på træningsmaskinen.