Pool tilbehør

Pool tilbehør er til dig, der har pool derhjemme. Med vores udvalg af forskelligt tilbehør til poolen, kan du nemt optimere badeforholdene og vedligeholde din pool. Her finder du alt fra pool covers og pool pumper til støvsugere og diverse rengøringsudstyr. Gå på opdagelse i udvalget af pool tilbehør her på siden og bestil i dag.

Køb online her.

Sådan rengør og vedligeholder du din pool

Det er vigtigt, at du vedligeholder din pool for at få mest glæde ud af den. I denne guide får du råd og vejledning til, hvordan du bedst vedligeholder og rengør din pool samt opbevaring i vinterhalvåret, så I kan få glæde af den i flere sæsoner.

Forlæng levetiden med godt tilbehør til poolen

Med det rette udstyr kan du få det fulde udbytte ud af din pool, dit badebassin eller din udendørs spa. For at sikre din pools holdbarhed kan du gøre brug af uundværlige reservedele fra denne side. Med ekstra udstyr kan du vedligeholde din pool, så den fungerer optimalt i mange år frem.

Tre grunde til at investere i godt pool tilbehør:

  • Forbedrer vandkvaliteten for sundere badeforhold

  • Hjælper til at vedligeholde og gøre levetiden på poolen længere

  • Optimerer din glæde ved din hjemmepool betydeligt

Du finder en masse forskelligt tilbehør til din pool på føtex.dk. Der er f.eks. elektrisk udstyr, såsom pumper og pool støvsugere, som hhv. sørger for at varme vandet op og holde det rent.

Her på siden finder du også klor til pools, termometre og pool covers. Under hvert produkt kan du læse om specifikationer samt se, om produktet passer til din pool. Langt det meste af vores pool-tilbehør er universelt og passer til de fleste pools.

Find det helt rigtige pool tilbehør på føtex.dk

Med en ny og kraftig liner i høj kvalitet kan du nemt gøre din utætte pool tæt igen. Ved at placere et bunddækken under din pool, sikrer du at skarpe sten m.m. ikke arbejder sig op gennem jorden og ind i poolens inderdug. Det giver den en lang holdbarhed, og er alle pengene værd.

Mangler du et nyt pool filter til din filterpumpe, finder du også dette her på siden. Filtrene er vigtige for at opretholde et rent og sundt badevand i poolen.

Køb nyt vandlegetøj og det tilbehør til poolen, som du mangler, i dag, og bliv hurtigt klar til at skyde en skøn sommersæson med masser af badning i gang. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til pool tilbehør