Pool covers

Har du en pool, svømmepøl eller badebassin, kan du passe ekstra godt på det ved at investere i et pool cover. Med et godt pool cover sikrer du poolen mod skidt og nedfaldne blade, og så kan I i øvrigt hurtigt tage den i brug igen, hvis den har stået urørt længe. Se udvalget her på siden og køb smart pool overdækning på føtex.dk i dag.

Beskyt din pool eller badebassin med et pool cover

På føtex.dk hjælper vi dig med at få den bedste sommer, hvor du kan slappe af med familien og nyde ferien og fritiden. Derfor forhandler vi en række stærke pools med dertilhørende pool overdækning. Dette pool cover sikrer vandet mod døde insekter og blade og skærmer selve poolen af. Dermed giver du dit bassin de bedste vilkår for at opnå en lang levetid. Du kan få forskellige varianter på føtex.dk, som blandt andet tæller:

  • Pool covers til pools og badebassiner 

  • Pool covers i forskellige faconer

  • Pool termo covers til vinterens frostgrader

Vores pool overdækning varierer i størrelse og form, da mange pools har forskellige udformninger. Det betyder, at du under alle omstændigheder kan få lige det pool cover, der passer til din pool – uanset om den er rund eller firkantet, lang eller kort.

Find pool overdækning og andet tilbehør på føtex.dk

Udover god pool overdækning kan du investere i en smart pool-støvsuger, som holder vandet rent, og dermed yde komplet pasning af din pool. Her kan det også give mening at tage et ekstra kig på vores samlede udvalg af pool tilbehør, herunder specielt vores pool pumper, som kan bidrage til god poolfiltrering.

Er der ikke lige plads til en stor lækker pool i haven, kan et skønt badebassin måske være et godt alternativ. Et badebassin er lidt mindre, men har plads til både store og små. Går I efter en lidt mere voksen-vibe, finder du også skønne udendørs spa blandt vores sortiment. På føtex.dk hjælper vi dig og familien med at skabe uforglemmelige oplevelser, som er ud over det sædvanlige.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til pool covers