Pool støvsugere

Er du den heldige ejer af en pool, badebassin eller svømmepøl, så kan du passe ekstra godt på den ved at investere i en pool støvsuger - også kaldet en pool bundsuger. Se det store udvalg her på siden og køb en smart pool støvsuger online på føtex.dk.

Rengør poolen med en god pool støvsuger

På føtex.dk vil vi gerne hjælpe dig med at få den skønneste sommer, hvor du kan slappe af med familien og nyde solen ved poolen. Og dette kan du opnå med en smart pool støvsuger. Den fungerer lidt ligesom en almindelig støvsuger, men i stedet for støv og snavs på gulvet, så fjerner den urenheder i vandet.

Med en støvsuger til poolen kan du dermed være sikker på, at vandet er helt rent og fri for bakterier. Det er en stor fordel, når både store og små bader i poolen, og du kan derfor hygge dig i vandet med hele familien uden at bekymre dig om at blive syg.

Se vores udvalg af pool støvsugere på føtex.dk

Der findes forskellige typer af støvsugere til poolen. I vores udvalg her på føtex.dk finder du umiddelbart to slags pool støvsugere:

  • Manuelle pool støvsugere

  • Smarte pool robotstøvsugere

Modellerne kommer med forskellige kapaciteter, hvor nogle støvsugere kan håndtere store pools og andre mindre. Robotten passer bedst til bassiner med en flad bund, og den arbejder selv, uden at du behøver at gøre noget. Den kører på batteri, og når den kører, filtrerer den urenheder væk. Du skal bare skylle maskinen, når den er færdig med at arbejde. Så bliver det ikke meget nemmere at holde poolen ren.

Vil du passe ekstra godt på din pool, kan du med fordel også købe et pool-cover, der fungerer som et dække over poolen. Det holder på varmen og sørger for, at der ikke kommer skidt og snavs ned i vandet - så skal støvsugeren heller ikke køre så ofte. I vores samlede udvalg af pool tilbehør finder du alt du skal bruge for at holde poolen i den bedste tilstand.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til pool støvsugere