Pool til haven

Gør sommeren endnu sjovere med en pool til haven. Herunder finder du vores store udvalg af svømmebassiner, med alt fra runde og firkantede modeller til smarte oppustelige pools. Vi har også mange forskellige størrelser, herunder både små og store pools, så du kan finde det helt rigtige svømmebassin til din have. Gå på opdagelse og find din favorit i dag.

Populære brands

Leg og nyd det gode vejr i en god pool til haven

Når du vil til at investere i en pool til haven, er der en del overvejelser du skal gøre dig. Du skal blandt andet tage stilling til størrelsen af poolen, herunder hvad der er plads til i haven og hvor mange der skal benytte sig af poolen. Det er også relevant, om poolen skal kunne graves ned i jorden, eller om den skal være fritstående, så den nemt kan pakkes væk uden for sæsonen. Gå på opdagelse i vores store udvalg af pools og få svar på jeres spørgsmål og overvejelser på føtex.dk i dag.

Derfor skal du købe en fritstående pool på føtex.dk:

  • Lægger op til mere udendørs leg i haven om sommeren

  • Behøver ikke at kræve meget arbejde og vedligeholdelse

  • Med vores store udvalg af størrelser kan både børn og voksne være med

Der er så mange gode grunde til at investere i et svømmebassin, men det bedste argument er vist nok, at det er en aktivitet hvor hele familien kan være med - store som små. Derfor er det oplagt at gå på opdagelse på føtex.dk, da vores udvalg er præget af mange forskellige størrelser og faconer, hvor alle børn og barnlige sjæle kan være med.

Overvejelser når du vil anskaffe dig et svømmebassin

Når du skal vælge det helt rigtige svømmebassin, skal du bl.a. tænke på hvor mange personer, der skal være plads til. Jo større børn – jo større pool. Til børn på op til ca. 5 år er et badebassin fint. Men med en pool får du mere vand at boltre dig i og langt mere robuste sider.

Når du skal finde placeringen til svømmebassinet, bør du vælge et sted så langt fra buske og træer som muligt, da det gør det nemmere at holde vandet rent. Sørg desuden for, at der er et godt stykke til huset, så du undgår at det bliver sprøjtet til med vand.

For at minimere bakterier i vandet, anbefales det desuden at skylle jer, inden I hopper i. I vores tilbehør til pools kan du bl.a. finde en bruser til haven og produkter til vedligeholdelse og rengøring.

Se vores store udvalg af gode pools og pool tilbehør

Med en pool i haven er børnene garanteret timevis af sjov i solen hele sommeren. Så gør sommeren endnu sjovere og bestil en poolpakke, som indeholder alle de nødvendige produkter til at få poolen monteret fra føtex.dk! Du kan også lade dig inspirere til endnu mere sjov udendørs leg med vores store udvalg indenfor vandleg og pools - gå på opdagelse i dag!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til pools