Slap af eller leg i en pool

Få en pool til haven og gør sommeren endnu sjovere. Herunder finder du et stort udvalg af havepools i forskellige størrelser og udgaver – vi har alt fra flytbare pools til store pools til nedgravning i haven.

Hvilken pool skal jeg vælge?

Er du på udkig efter en ny pool, men i tvivl om hvilken en, der er det rette valg? I denne guide kommer vi ind på de mest populære typer af pools, så du kan læse mere om hvad du skal være opmærksom på, inden du investerer i en pool til haven.

Sådan vedligeholder du din pool

Det er vigtigt at vedligeholde din pool korrekt, så du får mest mulig glæde ud af den. Udover at vedligeholde bassinet, så skal du være opmærksom på bakterier i vandet, og hvordan du gør den vinterklar.

Leg og nyd det gode vejr med en pool fra føtex.dk

Efter du har besluttet dig for at investere i en swimmingpool til haven, er der en del ting at tage stilling til. Skal poolen graves ned i jorden, eller skal den være fritstående og nem at pakke væk uden for sæsonen? Se vores udvalg af forskellige pools her på siden.

Tre grunde til at investere i en pool til haven

  • Gør sommeren endnu sjovere og giver børn mere udendørstid.

  • Behøver ikke at kræve meget arbejde og vedligeholdelse.

  • Fås i alle prisklasser.

Have-pools kan groft sagt deles op i to kategorier: Der er pools som kan stå frit i haven, og så er der pools, som skal graves ned. Det kræver naturligvis et større arbejde med dem, som skal graves ned, men det gør til gengæld poolen nemmere tilgængelig. Den fritstående model har den fordel, at den kan sættes væk uden for sæson.

Sådan vælger du den rigtige pool til haven

Når du skal vælge den helt rigtige pool, skal du bl.a. tænke på hvor mange personer, der skal være plads til. Jo større børn – jo større pool. Til børn på op til ca. 5 år er et badebassin fint. Men med en pool får du mere vand at boltre dig i og langt mere robuste sider.

Når du skal finde placeringen til poolen, bør du vælge et sted så langt fra buske og træer som muligt, da det gør det nemmere at holde vandet rent. Sørg desuden for, at der er et godt stykke til huset, så du undgår det bliver sprøjtet til med vand.

For at minimere bakterier i vandet, anbefales det desuden at skylle jer, inden I hopper i. I vores tilbehør til pools kan du bl.a. finde en bruser til haven og produkter til vedligeholdelse og rengøring.

Køb pools og lignende til vandleg hos os

Gør sommeren endnu sjovere og bestil en poolpakke, som indeholder alle de nødvendige produkter til at få poolen monteret fra føtex.dk! Du kan også lade dig inspirere til endnu mere sjov udendørs leg med vores store udvalg indenfor vandleg og pools - gå på opdagelse i dag! Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om pools