Bestway pool

Der er ingen grund til at grave haven op, hvis du vil have en pool at køle af i, når sommeren rammer. Med en havepool fra Bestway kan du bade hele sommeren og stadig spille fodbold på plænen til efteråret. Se udvalget på føtex.dk herunder.

Bestway pool – vandsjov for hele familien

Der er ikke noget sjovere end vand, når det varme vejr er over os. Men det er ikke alle, der har lyst til at grave græsplænen op og lave en pool i haven. Med en Bestway pool kan I holde pool-fester med vandlegetøj til børn og barnlige sjæle.
 

Tre grunde til at vælge en Bestway pool:

  • Den giver alle mulighed for at have en pool i haven
  • Den lægger op til mange timers sjov for alle aldre
  • Der findes mange forskellige størrelser og former 

Der er mange timers sjov for hele familien, når I vælger en Bestway pool til haven. Med en pool af denne slags, har det aldrig været lettere at holde både børn og voksne underholdt hele sommerferien. Modellerne er lette at stille op, og du finder alt, hvad du skal bruge for at holde poolen kørende her på føtex.dk.

Det kræver ikke mere end et stykke jævnt græs eller lidt plads på terrassen for at lave haven om til et badeland for hele familien.
 

Sådan vælger du den rigtige Bestway pool

Vi har altid et kæmpe udvalg af forskellige pool-modeller, så du kan finde den, der passer til jeres familie. Alt efter om det skal være sjov og leg for hele familien, eller om det skal være en måde at slappe af på efter arbejde, kan du overveje følgende:

  • En pool: Få plads til leg og svømning for hele familien. Poolen lægger op til leg og afkøling for hele familien og giver mange timers sjov.
  • En spa: Indimellem er der brug for lidt ekstra luksus, og med en spa fra Bestway kan du komme hjem efter en lang dag og nyde et glas bobler, mens boblerne fra dysserne masserer dig.

Se vores udvalg herover, og bestil allerede i dag!