Bestway

Bestway er kendt for sin gode kvalitet og høje standarder, når det gælder sikkerhed. Du kan finde Bestways produkter i over 110 lande i hele verden. På føtex.dk tilbyder vi blandt andet luftmadrasser, badebassiner og pools til hele familien fra Bestway. Med Bestway sætter du rammerne for en fantastisk sommer.

Vælg mellem et hav af Bestway produkter

På føtex.dk har vi et stort udvalg af produkter fra Bestway. Du kan blandt andet finde følgende fra Bestway:
 

Med produkter fra Bestway er der lagt op til en god sommer i selskab med familie og venner i haven på skønne solrige dage. Du kan få fine badebassiner til børn, der indbyder til leg og hygge. Vi tilbyder blandt andet farverige badebassiner med rutsjebane, søde figurer og ringspil.

Skal der både være plads til både store og små, har vi også pools fra Bestway med plads til hele familien.
 

Hvil dig, og køl af i Bestway pools

På en varm sommerdag kan det være svært at holde varmen ud uden at kunne blive kølet af. Med vores pools fra Bestway kan du både nyde en varm sommerdag, mens du køler af. Vi har ligeledes pools med smart baldakin, så du selv kan vælge, om du eller dine børn vil være i solen eller skyggen uden at skulle forlade poolen.

Når du køber en Bestway pool, får du en pool i god kvalitet. Vi har blandt andet pools, der er fremstillet i stærkt polyestertern og to lag af kraftigt vinyl-materiale, der sikrer poolen en god holdbarhed.

Vores pools fra Bestway er samtidig nemme at opsætte og afmontere på ingen tid. Vælger du vores runde pools, får du en forbedret stabilitet og mindre pladsspild.
 

Køb paddleboards fra Bestway

Er du vild med SUP, der står for ‘Stand up paddle’? På føtex.dk finder du et stort udvalg af fine oppustelige paddleboards fra Bestway. Vi har blandt andet kvalitets paddleboards, der er udstyret med drop-stingsmateriale, der har en styrke, som svarer til et hårdt bræt.

Ligeledes er vores paddleboards lette i vægt, og derfor nemme at transportere, hvis du skal have det med til stranden.

Boardets gode holdbarhed og beskyttelse mod UV-stråler sikrer paddleboardets høje kvalitet. Når du køber et af vores paddleboards medfølger der samtidig alt det udstyr, du skal bruge.

Husk at du som altid får fri fragt ved køb over 1.000 kr. og 30 dages returret, når du shopper online på føtex.dk.