Badebassiner til haven

Badebassiner er et hit hos både store og små, og så snart solen viser sig på himlen, er de fleste børn klar til vandleg i badebassinet. Med vores udvalg er der mange forskellige størrelser og farver at vælge imellem.

Hvilken pool skal jeg vælge

Er du på udkig efter en ny pool, men er i tvivl omhvilken en der er det rette valg? I denne guide kommer vi ind på de mest populære typer af pools, så du kan læse mere om hvad du skal være opmærksom på, inden du investerer i en pool.

Badebassiner - Tre gode grunde til at købe et svømmebassin til haven

  • Fås i forskellige størrelser, så der er noget til alle behov.
  • Lægger op til timevis af leg i vandet.
  • Kan nemt tages frem og pakkes væk.

Et badebassin er den perfekte løsning til dig, som ikke har mulighed for at pakke bilen med badeudstyr og køre til stranden hver eneste dag hen over sommeren. Med et badebassin til haven kan du nemt udnytte hver eneste solskinstime, også selvom hverdagen kører på fulde drøn.

Et svømmebassin aktiverer barnet til at lege udendørs i det gode vejr, og det kan hjælpe med at skifte skærmen ud med udendørs kreativ udfoldelse - hvilke børn elsker ikke sjov vandleg?
 

Hvilket badbassin skal du vælge?

Den største fordel ved et badebassin er, at du altid kan finde et, der passer perfekt til dit behov.

  • Størrelse: Det første du skal tænke på er størrelsen. Hvor mange skal I kunne være i det på en gang?
  • Anvendelse: Hvad skal bassinet bruges til. Er det blot til en kølig dukkert i sommervarmen, eller skal der være mulighed for at lege og spille i det.
  • Dybde: Hvem skal bade i bassinet? Er det til det lille barn, større børn eller voksne. Jo mindre børn, jo mindre dybde.

Husk aldrig at lade børn uden opsyn i nærheden af vand, uanset dybden på bassinet. Under hvert produkt kan du bl.a. læse om, hvilken alder badebassinet er mest velegnet til samt, hvor stor en vandkapacitet bassinet har. Det gør det nemt for dig at vælge det helt rigtige badebassin til haven.

Til de unge eller voksne er det måske en fordel med en udendørs pool i stedet.

Køb i dag, og vær klar til sommervarmen. Hurtig levering og 30 dages returret.