Badebassiner til børn og voksne

Badebassiner er et hit hos både store og små, og så snart solen viser sig på himlen, er de fleste børn klar til vandleg i badebassinet. Med vores udvalg er der mange forskellige størrelser og farver at vælge imellem. Gå på opdagelse i udvalget her på siden og find det perfekte badebassin for jer.

Populære brands

Se vores spændende udvalg af badebassiner til børn

Et badebassin er den perfekte løsning til dig, som ikke har mulighed for at pakke bilen med badeudstyr og køre til stranden hver eneste dag hen over sommeren. Med et badebassin til haven kan du nemt udnytte hver eneste solskinstime, også selvom hverdagen kører på fulde drøn.

Derfor skal du købe et soppebassin på føtex.dk:

  • Fås i forskellige størrelser, så der er noget til alle behov

  • Lægger op til timevis af leg i vandet

  • Kan nemt tages frem og pakkes væk

Et soppebassin aktiverer barnet til at lege udendørs i det gode vejr, og det kan hjælpe med at skifte skærmen ud med udendørs kreativ udfoldelse - hvilke børn elsker ikke sjov vandleg? Med spændende vandlegetøj kan børnene være aktiveret i flere timer.

Sådan vælger du det helt rette badebassin

Den største fordel ved et badebassin er, at du altid kan finde et, der passer perfekt til dit behov.

  • Størrelse: Det første du skal tænke på er størrelsen. Hvor mange skal I kunne være i det på en gang?

  • Anvendelse: Hvad skal bassinet bruges til. Er det blot til en kølig dukkert i sommervarmen, eller skal der være mulighed for at lege og spille i det.

  • Dybde: Hvem skal bade i bassinet? Er det til det lille barn, større børn eller voksne. Jo mindre børn, jo mindre dybde.

Husk aldrig at lade børn uden opsyn i nærheden af vand, uanset dybden på bassinet. Under hvert produkt kan du bl.a. læse om, hvilken alder badebassinet er mest velegnet til samt, hvor stor en vandkapacitet bassinet har. Det gør det nemt for dig at vælge det helt rigtige badebassin til haven.

Køb badebassiner, soppebassiner og meget mere hos os

Til det unge og voksne publikum er det måske en fordel med en lidt større udendørs pool? Vi har også spændende udendørs spa, så I kan få lidt selvforkælelse hjem i haven.

Se vores store udvalg indenfor vandleg og pools og bliv klar til sommeren med føtex.dk i dag. Her får du altid hurtig levering og fuld returret.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til badebassiner