Runde pools

Når vejret er lunt og varmt om sommeren, er en rund pool noget af det bedste. Det kølige vand, vandplaskeri og de mange grin. Så har du én eller flere vandhunde i familien, glæder du dem ved at hoppe ind på føtex.dk – her kan du shoppe en oval pool direkte hjem til haven.

Populære brands

Hop rundt og leg i en almindelig rund pool

Ude i solen kan timerne nærmest flyve afsted. Især om sommeren. Vandleg er bare en alletiders aktivitet, når både børn og voksne skal køles lidt af. Badebassiner er ideelle for de mindste, som skal lære at opholde sig sikkert i vandet og som ikke kræver så meget vand at plaske rundt i.

Større runde pools er derimod lige noget for de større børn. Spring i, plask rundt og nyd det. Og du og familien kommer helt sikkert til at nyde at have en rund pool tilgængelig derhjemme på græsplænen. Husk dog altid at holde opsyn med selv de mest garvede vandhunde – lige meget hvor lille eller stort badebassinet og poolen er.

Oval pool til ferien i sommerhuset

Det er ikke kun hjemme i din baghave, at en oval pool kan opstilles. Nyder du, at ferien bliver holdt i sommerhuset, kan poolen også sættes op dér. Måske er der ikke lige en badestrand i nærheden, og hvis der er, er det nu også altid skønt at have muligheden for at hoppe i noget køligt vand derhjemme – og dét kan du med en pool på matriklen.

Sådan en dag, hvor solen bare bager, er det dejligt at tage en dukkert. Og vil børnene gerne lege i vandet samtidig med, at de øver svømmetag, kan både badedyr og luftmadrasser pustes op. Med en oval pool ude i haven er der garanti for mange timers hygge.

Køb smarte runde pools på føtex.dk

Shop en pool på føtex.dk, hvor der er et bredt udvalg af pools. Materialerne er forskellige, ligesom designet og størrelserne er det. Inden du vælger din nye pool, kan du passende lade øjnene glide hen over vores guide til, hvordan du vælger den rigtige pool. Det er godt, at du gør dig nogle overvejelser, da poolen gerne skal passe til dit behov og give dig dejlige oplevelser mange somre fremadrettet.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til pools