Pool pumper

Her på siden finder du vores samlede udvalg af pool pumper til forskellige størrelser pools. I udvalget finder du alt fra patronfilterpumper, sandfilterpumper og dræningspumper til saltvandssystemer og håndpumper. Gå på opdagelse i udvalget i dag og find lige den pool pumpe du står og mangler.

Hvilken pool pumpe skal du vælge?

Er du den heldige ejer af din helt egen pool? Så ved du måske godt, hvor vigtigt det er at holde den ren for snavs og skidt. På føtex.dk har vi et stort udvalg af tilbehør til pools, herunder diverse poolpumper, så du kan vedligholde din pool. Du kan både få poolpumper til pools med stort forfilter, men også nogle som er beregnet til pools med sandfilteranlæg og fritstående havebassiner.

Når du skal vælge den rette pool pumpe til din pool, er det vigtigt, at du ved, hvor mange liter vand, din pool kan indeholde, så dit poolvand blandt andet bliver cirkuleret og renset bedst muligt. Derudover er det essentielt at have styr på formålet for din pool pumpe, så du kan vælge den rette slags pumpe til din pool.

Vælg mellem flere slags pool pumper på føtex.dk

I vores udvalg finder du flere slags effektive pool pumper med forskellige formål, herunder blandt andet filtrering og cirkulation af vand eller dræning af pools.

Patronfilterpumper

Med en patronfilterpumpe føres poolens vand fra afløbet til et pool filter og så tilbage i poolen igen. Denne pool pumpe filtrerer og skaber cirkulation i poolvandet, og den er dermed med til at holde poolen ren og fri for snavs.

Sandfilterpumper

En sandfilterpumpe bruges også til poolfiltrering og til at holde poolvand rent med. Denne pool pumpe gør dog brug af et sandfiltersystem med filter sand fremfor et pool filter. Filter sand sørger for uovertruffen filtrering af dit poolvand.

Saltvandssystemer

Med et saltvandssystem kan du skabe optimale sanitære forhold i dit poolvand uden brug af ekstra poolkemikalier. Systemet kobles til en filterpumpe (tjek krav til pumpekapacitet) og så kan du nyde godt af bl.a. blødt, friskt, rent og krystalklart poolvand.

Håndpumper og dræningspumper

Med vores håndpumpe kan du nemt puste din pool eller badebassin op i haven. Når det så bliver tid til at pakke poolen væk igen i slutningen af sommeren, så kan du lige så nemt bruge vores dræningspumpe til at tømme poolen for vand.

Vedligehold din pool med en poolpumpe og klor

Med et udsnit af vores poolpumper kan du få filtreret og rengjort dit poolvand. Men vil du gerne have helt tip top pool hygiejne? Så bør du investere i klor til din pool. Klor er nemlig et plejemiddel, du bruger til at holde vandet i poolen indbydende og rent. På føtex.dk har vi et bredt udvalg af klor. Du kan blandt andet få klor i form af tabletter og startsæt med det hele.

Er du generelt pjattet med vand og vandleg i sommervarmen? Så gå på opdagelse i vores spændende sortiment indenfor vandleg og pools og skab den sjoveste udendørs leg for hele familien.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til pool pumper