Filter til pool

Med et pool filter holder du dit badevand rent og fri for bakterier eller snavs. På føtex.dk har vi et stort udvalg af filtre til pool. For at holde dit badevand rent, er det en god ide at udskifte filteret regelmæssigt efter behov. Gå på opdagelse i vores aktuelle udvalg her på siden.

Hold din pool ren med et godt pool filter

Vil du gerne være sikker på at kunne tage en dukkert i rent badevand - uanset hvilken årstid det er? Så er det vigtigt, at du bruger en filter pumpe til din havepool og udskifter pool filtret med jævne mellemrum.

På føtex.dk har vi et bredt udvalg pool tilbehør, herunder filtre til pools. Vores filtre findes i flere forskellige størrelser, så du kan finde det helt rigtige pool filter til din filter pumpe.

Her på føtex.dk finder du også effektive og kompakte filterkugler, som tilbyder fremragende filtreringsresultater og giver krystalklart poolvand. Kuglerne danner et effektivt filter, som tilpasser sig formen i ethvert filter og opfanger selv den mindste form for snavs.

Husk at udskifte dit pool filter løbende

Hvis du vil, kan du altid rense og rengøre dit poolfilter, men hvis du vil opnå det bedste og reneste resultat, så bør du skifte filteret ofte og helst hver anden uge i poolsæsonen. Du kan ligeledes nemt rengøre og genbruge filterkuglerne efter endt sæson.

Vil du løbende udskifte dit pool filter, kan du med fordel overveje at investere i vores samlede pakker af filtre til pools. Så får du nemlig flere styk og dermed kan du nemmere udskifte pool filtret løbende.

Uanset om du bruger filter til pool eller et filterkugler, skal du have en pool. På føtex.dk har vi et stort udvalg indenfor vandleg og pools, herunder pools i flere størrelser, som sætter rammerne for en god sommer i selskab med familie og venner. Har I små børn? Så tjek vores spændende udvalg af mindre badebassiner. På føtex.dk finder du noget til enhver smag og alder.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til pool filtre