Klor til pool

Hvis du har en pool i hjemmet, hvad enten det er i haven eller indendørs, så bør du at holde poolen ren med klor. Du bruger blandt andet klor til at holde poolen fri for bakterier. På føtex.dk har vi et bredt udvalg af klor til pool.

Hvilken form for klor til pool skal du vælge?

Det er vigtigt at holde sin pool eller udespa ren og fri for bakterier, når du svømmer i den. Det gør du blandt andet ved at bruge klor, der desinficerer poolen og holder badevandet fri fra bakterier. På føtex.dk har vi et stort udvalg af klor til pool.

I vores udvalg af pool klor finder du bl.a.:

  • Klor startsæt

  • Klortabletter

  • Hurtigklor granulat

Er du ny på området omkring pools, eller kan du godt lide at have det hele samlet? Så bør du overveje at få et klor startsæt til din pool. Her får du alt samlet i en pakke til at holde din pool ren og indbydende. 

Er du lidt mere investeret i din pool, og går du op i korrekt og god vedligeholdelse af havepools, så finder du også gode klortabletter og smart hurtigklor granulat i vores udvalg her på siden. Det har aldrig være nemmere 

Vil du gerne have rent badevand uden at skulle bruge kemi? I så fald har vi også smarte klor generatorer i vores udvalg. En klor generator holder dit badevand rent ved at omdanne salt til desinficerende klor, som hverken lugter eller smager af klor, og er helt fri for kemi.

Køb klor til pool og andet pool tilbehør på føtex.dk

Er du på udkig efter en pool, som både har plads til venner og familie? På føtex.dk finder du et stort udvalg af hyggelige pools til haven i flere størrelser og former, så du kan finde en pool, der passer perfekt til dig og din familie. Med helt små børn kan det for eksempel være en fordel med et lille badebassin.

Udover klor til poolen finder du på føtex.dk et bredt udvalg af meget andet pool tilbehør, så du nemt kan optimere badeforholdene og vedligeholde din pool. Se det spændende udvalg og køb i dag!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til pool klor