Stangtennis

Stangtennis er det perfekte valg for dig, der ønsker en underholdende måde at tilbringe tid på i haven. I vores udvalg nedenfor finder du holdbart stangtennis, der bringer glæde hos både børn og voksne. Sæt spillet i gang!

Stangtennis er en familiefavorit

Når vejret er godt, trækker mange deres stangtennis spil frem fra gemmerne og går i gang med at dyste mod hinanden. Og det kan vi godt forstå. Det er nemlig et populært havespil, der får gang i lattermusklerne og konkurrencegenet.

Stangtennis er et spil, hvor to spillere står over for hinanden med en stang imellem sig med en bold fastgjort til en snor. Målet er at slå bolden i modstanderens retning, indtil snoren ikke kan komme længere op ad stangen. Vinderen er den, der først skyder sig til tops!

Fordele ved stangtennis

Stangtennis til voksne og børn er en fantastisk måde at tilbringe tid sammen. Der er plads til sjov og grin, når bolden flyver rundt og snurrer sig rundt om stangen. Det vil helt sikkert også prikke til konkurrencegenet, når bolden er tæt på at nå til tops. Udover at stangtennis er super sjovt, så har det også andre fordele:

  • Inkluderer alle aldre: Både små børn, teenagere og voksne kan deltage og få glæde af et spil stangtennis.
  • Simple regler: Reglerne er enkle, så alle kan være med.
  • Let og hurtig opsætning: Stangtennis sæt er lette at sætte op og tage ned, hvilket betyder mindre tid brugt på forberedelser og mere tid til sjov.
  • Komplet sæt: Alt, hvad du behøver for at komme i gang med spillet, er ofte inkluderet.


Hvis I er en konkurrenceglad familie, kan I lave en stangtennis-dyst, hvor hele familien kan være med. Alle skal spille mod hinanden, og til sidst kan I finde den ultimative vinder af stangtennis-dysten. Det er en perfekt udendørs leg til de varme sommerdage.

Holdbart stangtennis til voksne og børn på føtex.dk

Stangtennis er for folk i alle aldre. I kan nemt justere tempoet og kraften i slagene alt efter, hvem I spiller imod. På føtex.dk finder du et sæt holdbart stangtennis, der kan klare de hårde slag fra teenageren og de blødere slag fra børnene.