Havespil for hele familien

Er du på udkig efter et havespil, som hele familien kan få stor glæde af? På føtex.dk har vi et stort udvalg af sjove spil til haven. Vi har blandt andet populære spil som kongespil, stigegolf og ringspil. Gå på opdagelse i vores sortiment og find jeres favoritspil.

Prøv de klassiske havespil fra SpinOut

Med SpinOut får du det bedste fra to verdener: de helt klassiske havespil og det mest innovative sommerlegetøj. På føtex.dk finder du både deres ringspil, kroketspil, junior golfsæt og beach tennis-sæt, samt mange andre udendørs produkter.

Så skab de bedste minder med de sjoveste udendørs aktiviteter og fysiske lege for hele familien med legetøj fra SpinOut.

Find stangtennis og andre sjove spil til haven på føtex.dk

Når der er mange gode havespil, kan det godt være svært at finde ud af, hvilket et du skal vælge. På føtex.dk har vi et bredt udvalg af spil til haven, der kan bringe timevis af sjov med sig. Havespil er den perfekte måde at samle familien om en fælles aktivitet, og så er det bare en bonus, at alle kan komme ud og få noget frisk luft med en god udendørs leg.

Alt fra klassikere som petanque og kongespil til nytilkomne stigegolf og smashball

På føtex.dk finder du et spændende udvalg af havespil. Så hvis familien er vilde med bold- eller kastespil, er du endt det helt rigtige sted! Blandt vores mange produkter kan vi anbefale sjove havespil såsom petanque, stigegolf, smashball, kongespil, ringspil, rundbold, stangtennis eller badminton.

Saml familien om et godt spil petanque eller ringspil

Ligesom kongespil er petanque også et af de populære udendørsspil om sommeren. Du kan både spille petanque på stranden og i haven. Spillet handler om at kaste de store bolde så tæt på den lille bold, der går under navnet grisen, så muligt. Det er samtidig et spil, der kræver koncentration, men når du fanger fidusen, så er det sjovt og udfordrende. På føtex.dk tilbyder vi både petanque-sæt i adskillige flotte farver og i metal med mellem seks til otte bolde.

I ringspil gælder det om at ramme en af de fem stænger med en af dine ringe. Du får ligeledes forskellige point efter, hvilken stang du rammer. Den, der får flest point, når han eller hun har kastet sine ringe, vinder. Er du klar på et spil ringspil? Så udfordr dine venner eller familie. På føtex.dk har vi både ringspil i farverigt design og i flot træ. Spillet egner sig både til voksne og børn.

Prøv de populære udendørsspil: stigegolf og smashball

Udover de klassiske havespil, som petanque, kongespil og ringspil, kan du på føtex.dk også finde de populære udendørsspil: stigegolf og smashball. Specielt smashball er de seneste par år steget i popularitet blandt unge såvel som gamle. Alle kan være med, og så er det fantastisk, da det aktiverer hele kroppen, uden at man behøver et areal som fodboldbane.

Skal den udendørs leg fortsætte? Så forkæl børnene med et gyngesæt eller rutsjebane i haven. På føtex.dk har vi et stort udvalg af både gyngestativer og rutsjebaner til haven, som hele familien vil få stor glæde af. Med det rigtige udstyr til haven vil det være mere attraktivt for børnene at fortsætte den gode udeleg.

Leder I efter andre aktiviteter til børnene? Så gå på opdagelse i vores store sortiment indenfor børn og leg.