Sjove havespil for hele familien

Er du på udkig efter et havespil, som hele familien kan få stor glæde af? På føtex.dk har vi et stort udvalg af sjove spil til haven. Vi har blandt andet populære spil som kongespil, stigegolf og ringspil. Gå på opdagelse i vores sortiment og find jeres favoritspil.

Hvilket havespil skal du vælge?

Når der er mange gode havespil, kan det godt være svært at finde ud af, hvilket et du skal vælge. På føtex.dk har vi et bredt udvalg af spil til haven, der kan bringe timevis af sjov med sig.

Vi tilbyder blandt andet ringspil og kryds og bolle. Er familien vilde med bold- eller kastespil? Så kan vi anbefale havespil såsom:

  • Petanque
  • Kongespil
  • Stigegolf
  • Ringspil
  • Badminton
  • Golf
     

Spil petanque i haven med familien

Ligesom kongespil er petanque også et af de populære udendørsspil om sommeren. Du kan både spille petanque på stranden og i haven.

På føtex.dk har vi et fint udvalg af petanque havespil. Her handler det om at kaste de store bolde så tæt på den lille bold, der går under navnet grisen, så muligt. Det er samtidig et spil, der kræver koncentration, men når du fanger fidusen, så er det sjovt og udfordrende.

Vi tilbyder både petanque-sæt i adskillige flotte farver og i metal med mellem seks til otte bolde, så I kan spille mellem tre til fire spillere ad gangen.
 

Udfordr dine venner i et ringspil

I ringspil gælder det om at ramme et af de fem stænger med en af dine ringe. Du får ligeledes forskellige point efter, hvilken stang du rammer. Den, der får flest point, når han eller hun har kastet sine ringe, vinder.

Er du klar på et spil ringspil? Så udfordr dine venner eller familie. På føtex.dk har vi både ringspil i farverigt design og i flot træ. Spillet egner sig både til voksne og børn. Leder i efter andre udendørsaktiviteter? Så gå på opdagelse i hele vores sortiment til udendørs leg.
 

Få gynger og rutsjebaner i haven

Elsker dine børn at lege udendørs? Så forkæl dem med et gyngesæt eller rutsjebane i haven. På føtex.dk har vi et stort udvalg af både gyngestativer og rutsjebaner til haven, som hele familien vil få stor glæde af.