Smash ball

Er du og dine venner klar til action og tempo i det gode vejr? Sæt et spil smash ball op i haven og gør jer klar til at dyste mod hinanden! Find jeres nye spil roundnet i udvalget nedenfor og se hvilket hold, der først når 21 point.

Action og tempo med smash ball

Er du klar til at dyste i smash ball, det actionfyldte havespil, som har taget Danmark med storm? Smash ball, også kendt som roundnet, er den perfekte måde at bringe action, sjov og samvær ind i din fritid, uanset om du er på stranden, i parken eller i baghaven.

Der er masser af action og tempo i et spil smash ball, når du og din makker tvinges til at være på dupperne, når I skal reagere på uventede skift og prøve på at forudse modstandernes næste træk. Der er mange timers udendørs leg og intens konkurrence i et spil smashball!

3 gode grunde til at spille smashball

Smash ball er et dynamisk spil, hvor to hold, bestående af to spillere hver, konkurrerer mod hinanden. Målet er at slå en bold ned på et rundt net, der er placeret på jorden, så modstanderen ikke kan returnere den. Det gælder om at få 21 point først. Her er tre grunde til, at I skal spille roundnet:

  1. Let at lære: Selvom smash ball er action- og tempofyldt, er det let for nye spillere at lære de grundlæggende regler og komme i gang.
  2. Socialt samvær: Det er den perfekte aktivitet til at bringe venner og familie sammen udendørs.
  3. Spil over alt: Spillet er nemt at tage med på stranden, i parken eller sætte op i haven.


Spillet er kendt for sit hurtige tempo og kræver både hurtige beslutninger og reaktioner, hvilket gør den til en fremragende måde at være aktiv på sammen med venner og familie. Der opstår masser af holdånd, når du og din makker skal kæmpe om at få flest point!

Kom i gang med roundnet spil fra føtex.dk

Er du klar til at give dig i kast med smash ball? Start med at samle dit hold og vælg dit roundnet spil her på føtex.dk. Med hurtig levering kan du bestille dit sæt og snart være klar til at nyde spændingen ved smash ball. Gå ikke glip af muligheden for at opleve dette sjove og engagerende spil!