SpinOut legetøj

Spin Out er vores forsøg på at kombinere det bedste fra to verdener – klassiske havespil og de nyeste, mest innovative sommerlegetøj på markedet. Vi opfordrer til udendørsaktivitet, fysisk leg og sjov for hele familien. Alt er omhyggeligt udviklet og består at materialer i god kvalitet. Alt er skabt for at sikre dine børn gode minder med sjov leg, som de kan tænke tilbage på med smil og glæde.

Gør sommeren sjovere med SpinOut

SpinOut er en herlig hybrid, når det kommer til legetøj. Her får du et nyskabende brand, der leverer en spændende kombination af de klassiske havespil og det mest moderne sommerlegetøj. Der er fokus på stærke materialer og høj kvalitet, så børnene kan bruge legetøjet igen og igen, og med høje danske sikkerhedsstandarder får du ingen søvnløse nætter. På føtex.dk forhandler vi et bredt sortiment af SpinOut spil og legetøj som for eksempel:

  • Klassiske havespil såsom kongespil, kastespil og stangtennis
  • Løbehjul
  • Skateboards
  • Rulleskøjter
  • Kængurustylter
  • Fodboldmål
     

Den unikke kombination af de klassiske havespil og det mere moderne legetøj betyder, at SpinOut har noget til alle aldersgrupper. Vælger du havespillene, får I en dejlig og sjov familieaktivitet, hvor det hele er gjort dejligt simpelt. Nyd kongespil, kastespil, stangtennis eller sækkeløb, og glæd jer over en aktivitet, der har vakt begejstring i mange årtier. Nyd, at også de voksne er på hjemmebane i en verden, hvor det ofte er det elektroniske legetøj, der hitter.

SpinOut giver også fart over feltet

I tillæg til de mange sjove og klassiske havespil, hvor hele familien kan dyste sammen til hverdag og fest, så fremstiller SpinOut også masser af moderne legetøj, hvor der er fart over feltet. De fart- og actionglade børn kan glæde sig over blandt andet løbehjul og rulleskøjter, hvor de kan suse af sted. Der er noget for både store og små børn, og det samme gælder for SpinOuts skateboards, hvor selv de mindste kan prøve kræfter med de rullende brætter.

Du kan finde hele det bugnende sortiment af SpinOut her på føtex.dk, hvor du kan handle direkte. Fortryder du et køb, kan du benytte dig af vores 30 dages returret. Vi glæder os til at gøre sommeren lidt sjovere.