Kælke

Når vinteren er på vej og indhyller jorden i et tykt snetæppe, er der intet bedre end at tage kælken med ud og nyde fartsuset. Både børn og voksne kan få glæde af aktiviteten, man aldrig bliver for gammel til. Se udvalget på føtex.dk.

Kælke og bobslæder til vintersjov

På føtex.dk kan du se vores sortiment af bobslæder og kælke, som giver dig fart over feltet. Vores produkter passer til de danske vinterforhold, og de er alle fremstillet af kvalitetsmaterialer, som øger sikkerheden og robustheden.

Vores kælke giver både dig og børnene timevis af sjov i sneen, og som en bonus får I alle god motion af at styrte op og ned ad bakkerne. Du kan roligt lade børnene boltre sig, eller du kan selv deltage i sne-eventyret og genopdage dit indre barn.

Både kælke og bobslæder er skabt til weekendsjov og hverdags-ræs, og I kan benytte dem sæson efter sæson. For at få den bedste dag på de små, danske bakker leverer føtex.dk, bør du holde kælken i god stand. Det betyder derfor, at det bør undgås at trække den over asfalt og fliser, da dette ridser kælkens overflade og faktisk sænker farten. 

Køb din næste kælk eller bobslæde på føtex.dk

føtex.dk sørger for, at du kun behøver at handle ét sted, når du skal have udstyr til alle livets facetter inden for udendørs leg uanset sæson. Forlæng udendørs legen med skønne legehuse, der indbyder til timevis af spas, samt gyngestativer og legetårne, hvor legeglæden på ingen måde formindskes, når sneen falder eller solen skinner.

Du kan trygt købe din kælk på føtex.dk og nyde godt af ubegrænset returret.