Farvekridt

Farvekridt, oliekridt, gadekridt og voks-farvekridt. Der findes mange former for kridt, og de har alle en ting til fælles – de kan skabe flotte og kreative kunstværker. Her på siden har vi samlet vores udvalg af kridt, der både byder på løsninger til voksne og børn.

Opdag de mange muligheder med kridt i alle regnbuens farver

At tegne med kridt kan være en glimrende måde at udfolde sig kreativt på – for både store såvel som små. Og det alsidige udvalg af kridt gør det muligt at afprøve flere forskellige teknikker. Blandt andet er oliekridt særligt godt, hvis du gerne vil have mulighed for at blande farverne sammen og skabe abstrakte kunstværker eller realistiske landskaber.  

På siden her har vi samlet et udvalg, der byder på flere forskellige typer af kridt. På den måde kan du selv vælge, om du vil udfordre dig selv med pastelkridt, lade dit barn folde sig ud med vokskridt, eller om vil give dig i kast med oliekridt. Du kan også finde ny inspiration til sjove aktiviteter til de mindre børn, der måske skal være kreative for første gang.

I vores udvalg finder du:

  • Tavlekridt
  • Gadekridt
  • Akvarel farvekridt
  • Vokskridt
  • Pastelkridt
  • Oliekridt
     

Hvis du leder efter kridt til dit barn, er der ligeledes flere gode muligheder. Voks-farvekridt kan eksempelvis fås i store varianter, så det er let for små børnehænder at holde om. Denne type kridt kan desuden tilbyde stærke og flotte farver, der er sjove for dit barn at tegne med. Derudover finder du i udvalget også de helt klassiske gadekridt, så der kan tegnes flotte og fantasifulde motiver, der vil dekorere ethvert kedeligt fortov. Med kridt til børn vil I altså få timevis af sjov og kreativ leg, som du som forælder også kan deltage i og I kan hygge jer sammen om. 
 

Fold dig kreativt ud med gode skriveredskaber 

Når du handler på føtex.dk, er det oplagt at få fyldt hele lageret med skriveredskaber op. På den måde kan du både lave flotte kunstværker med kridt, men du kan ligeledes lege med forskellige farveblyanter og tuscher. Måske er det endda tid til at prøve at kombinere flere skriveredskaber på én gang? 

Lad udvalget af skriveartikler inspirere dig til nye og sjove måder at folde dig kreativt ud på. Eller opdag de forskellige muligheder for at lade dit barn udforske den kreative verden. Vi har løsninger for både store og små – på den måde kan du måske opdage en fælles hobby med dit barn, I kan udforske sammen.