Fine og robuste sandkasser i træ

Med en klassisk sandkasse i træ kan du sørge for, at dit barn får masser af frisk luft, mens der leges kreative lege. Tag et kig i vores store udvalg af træ-sandkasser herunder.

Skab en hyggelig have med en fin træ sandkasse

En træ-sandkasse har et klassisk udtryk, som passer ind i de fleste haver og terrasser. Alle sandkasserne på denne side er simple at samle selv, så du hurtigt kan montere sandkassen der, hvor det passer dig. Sandkasserne fås i forskellige størrelser og former og i forskellige slags træ. 

Tre grunde til at investere i en træ-sandkasse

  • Har en lang levetid.

  • Indgår nemt som en del af haven eller terrassens indretning.

  • Lægger op til mange timers leg i den friske luft.

Nogle sandkasser er med vippelåg og bænke, mens andre er i et mere enkelt design. Det anbefales, at du dækker sandkassen til, når den ikke er i brug, så du undgår snavs og at uvelkomne dyr færdes i sandet. Dette og meget mere kan du finde i vores udvalg af tilbehør til sandkasser. Vælg evt. en sandkasse med vippelåg, som kan anvendes som bænke, når sandkassen er i brug.

Med en fin ny træ sandkasse skal legetøjet vel også opdateres. Se vores spændende udvalg af sandlegetøj her på føtex.dk og skab rammerne for den bedste udendørs leg for dine børn.

Gode råd til din nye sandkasse i træ fra føtex.dk

Vælger du en sandkasse i trykimprægneret træ, får du et behandlet materiale, som er velegnet til at stå udenfor i det danske vejr i mange år. Det trykimprægnerede træ er naturligvis fri for stofferne krom og arsen, så det ikke er skadeligt for barnet at opholde sig i sandkassen.

Med en sandkasse i lærketræ får du også et meget holdbart produkt, da lærketræ fra naturens side er enormt modstandsdygtigt. Den lidt lysere farve giver desuden sandkassen et smukt og nordisk udtryk.

Når du har valgt materialer, skal du beslutte dig for, hvor sandkassen skal stå. Her anbefales et sted, hvor der både er mulighed for sol og skygge og væk fra buske og træer, så du undgår at insekter og nedfaldne blade lander i sandet.

Vi tilbyder også modeller i andre materialer som sandkasser i plastik og komposit sandkasser. Bestil din nye sandkasse online på føtex.dk i dag og få hurtig levering direkte hjem til dig.