Havemøbelsæt til 8 personer

Med et havemøbelsæt til 8 personer kan du nemt holde havefester til sommer med plads til alle. Se udvalget af havemøbler til 8 personer her på siden og bestil med hurtig levering direkte hjem til dig.

Find flotte havemøbler til 8 personer her

På føtex.dk forhandler vi alt til haven og fritiden, så du kun behøver at lede ét sted efter alle havens og terrassens havemøbler. Havemøblerne er en vigtig del af havens indretning, så det gælder om at få de varianter, der passer til dine behov. Og der skal selvfølgelig være plads nok til alle – både den nære familie, men også venner og bekendte, når du inviterer til havefest.

Derfor forhandler vi specifikke sæt, der passer til et bestemt antal personer. Her drejer det sig om havesæt til 8 personer, men det er også muligt at få havemøbelsæt til 6 personer eller havesæt til 4 personer. Du kan se alle muligheder og kombinationer her på føtex.dk.

Hvilket havemøbelsæt til 8 personer skal jeg vælge?

Vi ved, at det er individuelt, hvad du foretrækker, når det kommer til møbler. Derfor kan du få vores havemøbler med otte stole i mange afskygninger. Vælg for eksempel mellem: 

  • Bordbænke-sæt, hvor her er tale om ét møbel inklusiv bord og bænke

  • Runde borde med plads til otte separate stole i bl.a. træ

Når du vælger dit havemøbelsæt til 8 personer, skal du først finde ud af, om der er plads i din have eller terrasse. Her kan du med fordel tjekke størrelsen på det enkelte produkt for at se om det passer ind. Herudover er designet en vigtig brik, da havesættet med stor sandsynlighed gerne må matche resten af haveindretningen.

Overvej også parametre som materiale. Her er træ et godt valg, da det har en lang levetid og er meget robust. Du kan finde hele det store sortiment på føtex.dk.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til havemøbelsæt