Bord bænkesæt

Indret haven med et smart bord- og bænkesæt lige efter din stil. Her finder du både traditionelle bord-bænkesæt og flotte plankesæt. Uanset hvilken stil dit møbel skal have, så kan du finde et bredt udvalg i høj kvalitet lige her på siden.

Dekorér haven med et smart bord-bænkesæt

Savner du et sted i haven, hvor du kan sidde og spise mad, læse en god bog og surfe på nettet via din tablet? Så bør du investere i et bord-bænkesæt, som ikke blot er praktisk, men også dekorativt.

Tre gode grunde til at købe et bord-bænkesæt

  • Pladsbesparende havemøbel

  • Praktisk til selskabsbrug

  • Tidløst møbel

Råder du kun over en mindre have, så kan du med god grund købe et bord-bænkesæt, da dette møbel ikke fylder alverden sammenlignet med andre havemøbler. Ergo er det et godt valg, hvis du leder efter et pladsbesparende havemøbel.

Sætter du pris på at bruge tid med venner og familie, så kan du invitere dem forbi til en hyggelig grillaften, hvor selskabet samles rundt om dit nye bord-bænkesæt. Du kan evt. købe flere sæt, hvis du har planer om at invitere mange gæster. Et klassisk bord-bænkesæt kan med rette kaldes for et tidløst møbel, da det nok aldrig går af mode. Sørger du for at vedligeholde møblet korrekt, kan du bruge det i rigtig mange år.

Hvilket bordbænkesæt skal jeg vælge?

Der er fordele og ulemper ved bord-bænkesæt i henholdsvis træ og plast. Den altoverskyggende fordel ved at vælge et bord-bænkesæt i plast er, at det er nemt at vedligeholde. Til gengæld er det sjældent lige så råt og charmerende at se på som et træmøbel. Det vigtigste er dog, at du får fundet et sæt, som passer til dine øvrige havemøbler og din haveindretning som helhed.

Her på føtex.dk finder du et spændende udvalg af bord bord/bænkesæt i forskellige materialer, men i flere størrelser f.eks. bord-bænkesæt til børn. Står du også og mangler nye havehynder eller parasoller, så kan vi endnu en gang være behjælpelige.