Havebænke

Med en havebænk kan du nyde de små oaser i haven med en god siddeplads eller på altanen, hvor en smal bænk er helt ideel til solrige stunder. Du finder vores aktuelle udvalg her på siden.

Få mere ud af haven med en havebænk

Din havebænk giver dig et perfekt sted at sidde og slappe af. Du kan nyde udsigten over din have eller bruge den, når du har gæster. Bænken kan også have en praktisk funktion, når du skal have sko af og på.

Fordele ved en bænk til haven:

  • Nyd din have fra en havebænk

  • Skab et praktisk sted at sidde udenfor

  • Lav nemt om på indretningen med en bænk

Med en havebænk kan du skabe små åndehuller, hvor du kan sidde og nyde din hyggelige have. Ved at vælge en bænk, du kan flytte på, kan du nemt skabe en ny indretning i haven, hvis du ønsker det. Det giver dig også mulighed for at have flere siddepladser, når du har gæster rundt om havebordet.

Overvejelser når du skal købe en havebænk

Der er en række detaljer, som du bør tænke over, inden du køber en havebænk. Det er blandt andet:

  • Hvor meget vil du vedligeholde bænken? En bænk, der står ude hele året, skal selvfølgelig vedligeholdes. Men materialerne betyder meget for, hvor meget arbejde du skal lægge i det.

  • Hvor mange personer skal der være plads til? Du kan få bænke i forskellige størrelser, lige fra de små med plads til to til større bænke med plads til flere.

  • Hvor nemt skal det være at flytte bænken? Nogle af vores bænke skal monteres på en væg, mens du kan flytte rundt på andre. Derudover er der forskel på, hvor tunge bænkene er.

  • Skal den have hynder eller ej? Nogle af vores bænke har hynder, andre ikke. Er det en bænk, hvor du skal sidde i længere tid, er det en god ide at vælge en med hynder.

En havebænk er rar at have i mange forskellige slags haver, og det er selvfølgelig vigtigt, at den passer til din stil. Med vores store udvalg bliver det nemt for dig at finde lige den bænk, der passer bedst til dine andre havemøbler - lige meget om du er til det moderne, minimalistiske eller romantiske look. Rul op på siden og find den havebænk, der passer til lige præcis din have.