Kerteminde havemøbler

Kerteminde havemøbler er stole og borde i smukke og holdbare materialer til haven, terrassen og udestuen. Havemøbelserien tilfører et klassisk touch til haveindretningen, der udstråler dansk sommeridyl og hygge. Find Kerteminde havemøbelsæt med forskelligt antal stole og køb de havemøbler, du skal gå sommeren i møde med her fra siden.

Se de nye Kerteminde havemøbler i grøn:

Stort udvalg af Kerteminde havemøbelsæt og havemøbler

Nostalgi møder moderne og tidløst design hos Kerteminde havemøbler. Det er på én gang rustikke og elegante havemøbler i smukke og robuste materialer, og som er anvendelige overalt. Kerteminde havemøbelsæt er kvalitet, der kan holde i mange år.

Tre grunde til at købe Kerteminde havemøbler:  

  • Elegant kombination af smukke materialer

  • Vælg havesæt fra to til flere personer

  • Kan bruges ude på terrassen og inde i udestuen

Kerteminde havemøbler er naturligt og vejrbestandigt materiale på borde og stole og med elegante stel. Vælg mellem cafesæt til to personer, havesæt til fire personer eller et ekstra stort spisebordssæt til haven med seks eller flere stole. Brug de gode kvalitetsmøbler både ude og inde på terrassen eller i udestuen.

Sådan vælger du de rigtige Kerteminde havemøbler

Ikke stilen alene skal afgøre, hvilke havemøbler du vælger til din terrasse eller udestue, også størrelse, model og antal stole bør være med i dine overvejelser.

  • Størrelse – fra det lille cafébord på 80 cm i diameter til det store spisebord på 150 cm i diameter eller et ovalt bord på 180 x 90 cm finder du hos Kerteminde havemøbler. Sættene sælges med to, fire, seks eller flere stole i forskellige typer.

  • Model – alle møbler fra Kerteminde er lavet af smukke og solide materialer. Borde og stole er smukt formet og monteret på elegante stel. Bordene fås i rund, oval eller firkantet i flere størrelser, og stolene kan anvendes til alle faconer.

  • Stole – kombinér dit havebord fra Kerteminde havemøbler med stole fra samme serie eller andet mærke havestole. Det tidløse design og de smukke materialer, som teak, aluminium eller fibercement, matcher de fleste havestole.

Møblér din terrasse eller udestue med skønne Kerteminde havemøbler fra det store udvalg herover på føtex.dk.