Billig og effektiv opvarmning med træpiller

Her på siden finder du vores udvalg af træpiller. Træpiller er biobrændsel, hvilket betyder, at de ikke afgiver mere C02 under afbrændingen, end det optog i forbindelse med væksten. Køb dine træpiller på føtex.dk og vær med til at værne om miljøet.

Opbevaring af træpiller

Bruger du træpiller til brændeovnen? Med denne guide vil du have de bedste forudsætninger for at opbevare dine træpiller på den mest hensigtsmæssige måde. 

Værd at vide når du køber træpiller

Træpiller fremstilles af fint, rent savsmuld, der er presset sammen i en matrice under højt tryk og under tilsætning af damp. Der indgår ingen bindemidler i produktionen, og dermed er træpiller en særdeles ren brædselstype.

 

Vores træpiller er testet og godkendt

Træpillerne, vi forhandler på føtex.dk, er i høj kvalitet. Det betyder at pillerne er fremstillet af rent træ, og at produktionen har sikret en høj brændværdi for træpillerne. Dermed kan du trygt vælge træpiller på føtex.dk. 

Fordelen ved at vælge træpiller i høj kvalitet er, at du vil opleve mindre aske og slagger i din pilleovn. Det mindsker både besværet for dig, men det er så sandelig også vigtigt for både effekten af fyringen samt levetiden af din pilleovn, at du vælger træpiller af en god kvalitet. Det kan du være sikker på at få, når du køber træpillerne hos os.

 

6 mm eller 8 mm træpiller - hvad er forskellen?

Den eneste forskel på 6 mm og 8 mm træpiller er diameteren på træpillerne. Og for mange vil det være underordnet, hvilken type du vælger. Du skal måske indstille din pilleovn noget, hvis du fyrer med skiftevis 6 mm. eller 8 mm. piller. Men begge dele vil kunne fungere i større pilleovnsanlæg.

Hvis du har en stuepilleovn, vil det som regel være 6 mm. træpiller, der passer bedst til din ovn. Men et generelt råd vil være, at du læser producentens anbefalinger for netop din pilleovn eller pilleanlæg.