Brænde og andet optænding

På føtex.dk finder du et stort udvalg af brænde i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, uanset om du søger traditionelt ovntørret eller lufttørret pejsebrænde, briketter eller træpiller.

Brænde i god kvalitet til pejsen eller brændeovnen

På føtex.dk finder du et stort udvalg af diverse typer af brænde og andet optænding. Vi har både træpillerpejsebrænde og træbriketter, som alle er med til at holde din bolig varm om vinteren. De fås i forskellige materialer, som hver har deres egenskab og brændetid. Ønsker du at opbevare brændet udendørs, finder du også brændely, der holder brændet tørt.

 

Læs mere om vores brænde

Vi har forsøgt at samle al den relevante information om de forskellige typer af brænde, så du kan træffe det helt rigtige valg, når du køber brænde på føtex.dk.

Læs blandt andet om fordelene ved træbriketter, og læs om de forskellige typer af pejsebrænde. Der er nok at tænke over. Men tag et kig på de forskellige produktgrupper, så finder du hurtigt ud af, hvilke produkter, der bedst lever op til dine krav.

 

Levering af dit brænde

Vi leverer naturligvis dit brænde hjem til dig. Leveringen sker med store lastbiler og en palleløfter. Derfor kan vi kun levere til din kantsten, da palleløfteren ikke kan forcere kantsten, grus, granitskærver eller lignende. Derudover er det vigtigt, at der er gode forhold for lastbilerne, så de kan komme frem til din adresse - og komme derfra igen. 

Bemærk i øvrigt at vi kun leverer til adresser i Jylland samt på brofaste øer i Danmark.