Terrassevarmere med gas

Terrassevarmere med gas er den ledningsfri løsning til en lun terrasse. Find flere elegante modeller i vores udvalg her på siden og bestil din favorit i dag. Så kan I snart nyde godt af lune aftener på terrassen året rundt.

Vælg en ledningsfri terrassevarmer med gas

Stil din terrassevarmer præcis, hvor du har lyst – du behøver ingen ledning eller strømstik til en terrassevarmer med gas. Plads til indbygget gasflaske gør den nem at starte op og sørger for at bevare det elegante design. Høj gas-terrassevarmer med plads til indbygget gasflaske kan bruges overalt udenfor. Stil den ved havebordet eller liggestolene, og nyd en sommer med lune aftener.

Tre grunde til at købe en gas-terrassevarmer:

  • Ledningsfri varmeløsning til udebrug

  • Har plads til en indbygget gasflaske

  • Kan bruges overalt udenfor i haven

Slip for ledninger – placér din terrassevarmer med gas, lige hvor du har lyst til udenfor. Alle modeller har indbygget plads til gasflaske, så både sikkerhed og design bevares. Brug din gas-terrassevarmer ved spise- eller afslapningsområdet i haven.

Overvejelser når du skal købe en gas terrassevarmer

Det er relevant, hvor varmen på terrassevarmeren kommer fra – fra oven eller fra siden. Design og farve betyder noget for, om den passer til resten af havemøblerne, og størrelsen i både effekt og vægt kan være relevant for dig. 

  • Hvor kommer varmen fra? Nogle modeller har varmemodulet i toppen, så du får varmestråling ovenfra. Det kan være en fordel, hvis terrassevarmeren står centralt med siddepladser hele vejen rundt om. Andre modeller har et lodret varmemodul, der sender varme ud som en mur. En god løsning til spredte siddepladser på et område. 

  • Hvilket design og farve? På én gang moderne og tidløse design gør terrassevarmere til en nem ting at integrere på enhver terrasse. Vælg mellem flere forskellige design. 

  • Hvilken størrelse? Effekten målt i kilowatt ligger for en gas-terrassevarmer typisk mellem 5.000 og 13.000, mens vægten på modellerne varierer med helt op til 10 kg – fra 15 til 25 kg. Ligesom med en terrassevarmer med el kan du også med en gas-model justere varmen efter behov. 

Få varme på terrassen med en fleksibel terrassevarmer med gas fra udvalget herover her på føtex.dk.