Elektrisk værktøj

Her på siden finder du et stort udvalg af forskelligt elværktøj såsom boremaskiner og skruemaskiner, sprøjtepistoler og slibemaskiner.

Stort udvalg af elværktøj fra kendte mærker

Der er mange forskellige opgaver i hjemmet, som kræver en form for værktøj. Hvad enten du er semi-professionel håndværker, en passioneret gør-det-selv type, eller blot skal samle et møbel eller sætte en hylde op i ny og næ, så er alle disse opgaver nemmere med et stykke elværktøj.

Et af de mest almindelige og anvendte stykker elværktøj er bore- og skruemaskinen. Du kan finde et stort udvalg af boremaskiner og skruemaskiner her på siden, men leder du efter mere specialiseret elværktøj, så som en sprøjtepistol eller en kap/geringssav, så kan du selvfølgelig også finde det.

Et andet pooulært stykke elværktøj er en multicutter, også kendt som en fein cutter. Disse typer af elværktøj fører vi også.
 

Elværktøj fra kendte mærker

Selvom du måske ikke bruger dit elværktøj så ofte, så kan det godt betale sig at investere i værktøj af høj kvalitet. Derfor har vi elværktøj fra flere anerkendte mærker, så er du sikker på, at dit elværktøj kan klare lidt af hvert og holder i mange år.
 

Elværtøj på batteri

Akku elværktøj er elværktøj som er batteridrevet. Det findes i alle afskygninger og har for alvor vundet indpas i de danske hjem gennem de seneste år. Akku elværktøj er nemt at håndtere, da du slipper for bøvl med ledning. Desuden er producenterne blevet så dygtige til at lave akku elværktøj, at du sagtens kan finde akku elværktøj med masser af power.

Du kan vælge at investere i akku elværktøj, som hører til en batterifamilie. Her passer alt værktøj og alle havemaskiner indenfor samme batterifamilie til samme batteri.
 

Husk tilbehøret til dit elværktøj

Selvom kvalitetselværktøj holder i mange år, så vil det være nødvendigt med ekstra tilbehør i ny og næ. Save slider for eksempel på klingen på din elektriske sav, og du er også nødt til at skifte slibeskive en gang i mellem for at få det fylde udbytte af dit elværktøj.

Hvis du har investeret i akku elværktøj, som efter en årerække taber en smule krafter, kan det være batteriet, som er blevet slidt. I så fald behøver du ikke købe helt nyt elværktøj. I stedet kan du købe et nyt batteri. Så føles det som om, du har fået nyt elværktøj!