Kvalitetsværktøj i et flot design

Nyt værktøj kan give julelys i øjnene på enhver gør det selv-mand, og derfor har vi på føtex.dk gjort det nemt, billigt og overskueligt at købe nyt værktøj, så du kan komme godt og sikkert i gang med dit nye projekt. 

BLACK+DECKER

På føtex.dk tilbyder vi et stort udvalg af værktøj fra BLACK+DECKER. Gå på opdagelse her på siden og find lige netop det værktøj, som du står og mangler. Så er du garanteret værktøj af den højeste kvalitet. 

Sådan får du gavn af BLACK+DECKER 18V Battery

Læs her hvordan du kan gøre havearbejdet nemmere for dig selv med batterifamilien BLACK+DECKER 18V Battery.

Værktøj der dur

På denne side kan du se alt vores værktøj til dit værksted. Udvalget er stort og bredt, og det burde derfor være muligt at finde noget, der glæder dit ønske om at gøre det selv.
 

Tre gode grunde til at vælge værktøj fra føtex.dk:

  • Få de bedste resultater
  • Gør arbejdsgangen lettere
  • Stort udvalg og stærke priser

 

Det er klart, at jo bedre dit værktøj er, desto bedre bliver dine resultater også. Dermed ikke sagt, at du skal gå ud og købe det absolut dyreste værktøj på markedet – for det afhænger naturligvis også af, hvor store og krævende dine gør det selv-projekter er. Men invester i noget godt værktøj, hvis du går op i at få de allerbedste resultater og ikke vil gå på kompromis. Desuden opnår du hurtigere dine ønskede resultater, og hele arbejdsgangen bliver meget lettere for dig, når du har et godt udgangspunkt. På føtex.dk sørger vi altid for at købe et stort udvalg hjem, så du altid har en masse forskelligt at vælge imellem.
 

Værktøj du kommer langt med

For enhver mand med respekt for sig selv gælder det, at man ikke skal gå ned på udstyr. Der findes uendeligt meget værktøj på markedet, og det er selvfølgelig ikke det hele, du absolut skal eje. Men der er dog nogle ting, du kommer rigtig langt med, og som du vil prise dig lykkelig for at have, når køkkenlågen bliver lidt løs, eller der lige skal hænges et billede op i stuen. En skruetrækker med udskiftelige bits er et must, og det samme er en hammer. Herefter kommer en bidetang, en svensknøgle og en unbrakonøgle, og så er der ingen tvivl om, at måleinstrumenter som et vaterpas og en tommestok også et obligatoriske. Af elektrisk værktøj vil du blive glad for en skrue-/boremaskine og gerne med slagbor, så du kan bore i beton og mursten også.
 

Køb værktøj online

I jagten på nyt værktøj må du ikke glemme også at kigge forbi al vores værkstedsinventar. Her finder du nemlig en masse gode bud på supplementer til dit arbejde med værktøj. Hos os får du altid 30 dages returret på dine varer. Skynd dig derfor at klikke nogle varer hjem i dag, og kom i gang med dine huslige projekter.