Dørklokker

Trænger din gamle dørklokke til at blive skiftet ud? Eller har du måske ikke en dørklokke? På føtex.dk kan du vælge mellem flere forskellige dørklokker, der både er tidløse og trådløse. Se hele udvalget her på siden, og find din nye dørklokke hos os.

Opdag fordelene med praktiske dørklokker

Det er ikke altid til at høre, hvis der bliver banket på døren. Måske har du skruet op for lyden på din film eller musik, måske sover du, eller måske er der langt fra hoveddøren, til hvor du befinder dig i dit hjem. Det kan også tænkes, at vedkommende ikke banker særligt hårdt. Under alle omstændigheder kan det ofte være svært at høre når der bliver banket på døren, hvilket er rigtig træls hvis posten står med en pakke til dig.

Her kan en dørklokke gøre en stor forskel. Den giver en klar lyd, når det bliver ringet på, så du aldrig er i tvivl om, at der er nogen udenfor. Skulle du være faldet i søvn foran fjernsynet hen på efterdagen, behøver du altså ikke frygte for, at du ikke kan modtage den pakke, du har gået og ventet på.

Skift din gamle dørklokke ud med en ny model

En trådløs dørklokke kræver minimal viden eller håndværk for at blive sat op. Som regel skal et såkaldt ringetryk sættes op ved din dør, som er den del af dørklokken, du skal trykke på som gæst. Selve klokken placeres indenfor, og er den del af dørklokken, der giver den egentlige lyd. Placér den eventuelt oven på et skab eller et andet højt sted, hvor lyden ikke bliver dæmpet.

Desuden betyder en trådløs model naturligvis, at du ikke skal døje med diverse ledninger eller at finde en stikkontakt tæt ved døren. I stedet skal du blot sørge for, at der er sat de rigtige batterier i dørklokken. Den bruger ikke vildt meget strøm, og du behøver derfor ikke skifte batterierne særligt ofte.

Sagt med andre ord er der altså god grund til at vælge en trådløs dørklokke. Og med udvalget på føtex.dk kan du nemt finde en model, der falder i din smag. Så er det snart fortid med at overhøre, når der står gæster udenfor din dør.