Guiden til at vælge gas- eller kulgrill

Når du står og overvejer at købe en ny grill, men ikke ved om det skal være en gas- eller kulgrill, så har vi guiden til dig. Her kan du blive klogere på, hvilken type grill du skal vælge til dit hjem og sommerhus. Læs med her, og lær mere om fordelene ved en gasgrill eller kulgrill.

Fordelene ved en gas- eller kulgrill 

Mange tror, at du mister smagen ved at vælge en gasgrill, men det er ikke sandt. En gasgrill er ofte designet til at skabe den samme smag, som du får ved en kulgrill. En klar fordel ved en gasgrill er, at den er hurtig at tænde op og lave lækker grillmad. Samtidig kan du nemt regulere temperaturen og tilberede forskellige madvarer på samme tid. Se vores udvalg af gasgrill hos føtex.dk.

Vælger du en kulgrill, får du en god og stærk varme samt den karakteriske duft af røg. Samtidig får du også oplevelsen ved at tænde op, hvor du har god tid og gerne vil kredse om maden. Det er den mere afslappet måde at grille på, som er rigtig hyggelig. Find vores udvalg af kulgrill hos føtex.dk. 

Der kan være visse forskelle både i smagen af det mad, du får samt ved vedligeholdelse. Her er det op til dig at finde ud af, hvad du foretrækker. Nogle mener, at en kulgrill er det eneste rigtige, fordi det giver den helt rigtige smag. Til gengæld kan der være mere vedligeholdelse med denne type. En gasgrill kan ikke helt det samme som en kulgrill i forhold til smag, men måske betyder det ikke så meget for dig. Det er en smagssag, som kun du kan bedømme.