Sådan virker en Char-Broil Tru-Infrared gasgrill

I jagten på en god grill vil du møde mange modeller og prisklasser. Men har du nogensinde overvejet en infrarød gasgrill? Den voksende popularitet for den moderne gasgrill har mange gode funktioner. Læs mere om teknologien bag, og hvordan en indfrarød grill virker.

 

Hvordan virker en infrarød gasgrill?

I en almindelig gasgrill bruger du gas til at tænde ilden. Bagefter er det ild, som varmer og tilbereder din mad. 

Sådan virker en infrarød gasgrill ikke. Her bliver varm luft omdannet til infrarød varme. Det gøres ved, at ilden varmer det infrarøde element, som herefter sender en mere koncentreret varme til maden på grillen. 

Temperaturen er helt enkelt at styre, ligesom du bruger mindre gas. En infrarød gasgrill både lugter mindre og kan give en mere ensartet varme til kødet – for dig betyder det mere saftigt kød og et bedre grilloplevelse. 

3 fordele ved Char-Broil Tru-Infrared gasgrill

Char-Broil er et stort amerikansk mærke inden for gasgrill. De har en passion inden for udendørs madlavning, hvilket bliver afspejlet i deres produktudvikling af teknologien TRU-Infrared. Denne teknologi giver dig 50% saftigere grillmad, mens du på samme tid bruger op til 30% mindre gas.

Char-Broil Tru-Infrared teknologi er kort fortalt en helt ny måde at grille på. Du får mad med masser af smag og saft – hver gang. Vi har her samlet de bedste fordele ved at vælge en Char-Broil Tru-Infrared gasgrill.

 

1. Fantastisk effektiv infrarød varme

Gasbrænderen er fremstillet i høj kvalitet og opvarmer en emitter, som afgiver en fantastisk effektiv infrarød varme til maden (emitteren kan variere fra model til model). Desuden bliver en ensartet varme sikret over hele grillristen – dermed er det slut med for varme eller kolde områder og ujævne resultater.

 

2. Ingen pludselige opflamning

Det smarte design forhindrer både pludselige opflamninger og bruger mindre gas end traditionelle grill – og designet er samtidig med til at give din mad en saftig, lækker smag, som du kender fra kulgrill. Varmen trænger nemlig ind i maden uden at udtørre den.

 

3. Præcision i tilberedning

Char-Broil og deres Tru-Infrared slår konkurrerende brands af banen med sin innovative infrarøde varme, også i koldt vejr. Det betyder, at du får præcision i tilberedningen, uanset om det er langtidsstegning eller meget høj varme.

Mangler du tilbehør til din nye gasgrill? På føtex.dk kan du finde et væld af lækkert tilbehør til grillen fra Char-Broil