Char-Broil

Mangler du en ny grill, og vil du ikke gå på kompromis med kvaliteten? Så er det værd at kigge efter en Char-Broil grill, som er et verdenskendt og anerkendt grillmærke. Char-Broil fremstiller ikke bare kul- og gasgrill, men også rygeovne og grilltilbehør, og du finder det hele her på føtex.dk.

Professional Pro-serien

Denne serie er til dig, som ikke vil gå på kompromis og ønsker en kvalitetsgrill. Professional-serien kommer med Char-Broils TRU-Infrared system, hvor grillen har varmefordelingsplader i rustfrit stål. 

Char Broil X-200 bærbar gasgrill

Char-Broil X200 er en bærbar gasgrill, som du kan tage med dig overalt. Overvej at købe transporttasken, der passer til X200, som muliggør, at du nemt kan transportere din X200 gasgrill samt tilbehør og gasflaske med dig over alt. 

Læs Char-Broil kataloget

Gå på opdagelse i Char-Broil kataloget og find masser af smagfuld inspiration til grillsæsonen.

 • Platinum: Brændere 10 år – Riste samt varmefordelingsplader 5 år – Alle andre dele 2 år
 • Professional: Brændere 10 år – Riste samt varmefordelingsplader 3 år - Alle andre dele 2 år
 • All-Star Gas: Brændere 10 år – Rist samt varmefordelingsplader 3 år - Alle andre dele 2 år
 • Performance: Brændere 5 år – Emaljeret riste 2 år - Alle andre dele 2 år
 • Convective: Brændere 2 år – Riste samt varmefordelingsplader 2 år - Alle andre dele 2 år
 • All-Star El: Varmelegme 2 år – Rist samt varmefordelingsplader 2 år - Alle andre dele 2 år
 • T-Modeller: Brændere 2 år – Riste samt varmefordelingsplader 2 år - Alle andre dele 2 år

Char-Broil til den kræsne grillmester

Char-Broil har siden 1940’erne sat standarden for hjemmegrill, hvilket var med til at revolutionere grilning. Sidenhen er danskerne blevet verdens mest grillende folk, og hvis det er blevet tid til at opgradere grilludstyret hjemme hos dig, er dette mærke et oplagt valg.
 

Tre gode grunde til at vælge en Charbroil grill på føtex.dk:

 • Stort udvalg af bl.a. kulgrill og gasgrill
 • Lave priser og god service
 • Mulighed for at tilkøbe forskelligt tilbehør

En grill udgør for rigtig mange et udekøkken om sommeren, og det kan være både en stor beslutning og investering at købe en ny grill til terrassen. Ved at vælge en Char-Broil grill er du sikret en høj kvalitet. Virksomheden er USA’s ældste grillmærke, og med deres lange erfaring og store viden leverer de gang på gang nye modeller til markedet, som lever op til alle krav om sikkerhed og kvalitet.

 

Skal jeg vælge gasgrill eller kulgrill?

Når du skal vælge en ny grill, skal du først og fremmest være bevidst om typen af grill, du er på udkig efter. Helt enkelt kan grill deles op i to typer: Gasgrill og kulgrill. Der er stor forskel på disse, som du kan blive klogere på herunder.

 • Gasgrill: En gasgrill er nem at tænde op for, og den er allerede klar efter blot få minutter. Det giver stor fleksibilitet i forhold til spontane grillaftner og planlægning, og temperaturen er desuden meget nem at styre. Nogle mener dog, at der mangler den røgede smag i maden, og at maden derfor bevæger sig væk fra at være grillmad.
 • Kulgrill: Kul er det, der helt traditionelt er blevet brugt til at grille med, og det er stadig en favorit hos mange grillentusiaster. Det kræver tålmodighed og timing, og så kræver det en grillstarter for at få rigtig gang i kullene. Kul gør det desuden svært at justere temperaturen, men mange synes omvendt, at det er hele charmen ved at grille.

 

Køb Char-Broil grill på føtex.dk

Her på føtex.dk har vi et stort sortiment af grill fra Char-Broil, så du både kan få en grill til den store familie og en lille bærbar grill til de små udflugter. Om det skal være en kul- eller gasgrill, en røgeovn eller lækkert tilbehør til grilningen, finder du det i vores store udvalg.